Zarząd Spółki POLMAN S.A. z siedzibą w Warszawie informuje o realizacji zamówienia na prace serwisowe instalacji przemysłowych w sektorze celulozowym na terenie Polski. Przedmiotem zamówienia są prace dotyczą czyszczenia instalacji przemysłowych wraz z pracami towarzyszącymi.
Termin realizacji prac: do 31 października 2020 Wartość zlecenia: 401.000,00 zł netto
Hit jak ludzie nie potrafią dostrzegać okazji, biją się tam na biomedlubie czy innych spółkach których wycena jest totalnie z dupy i nikt nie wie ile tak naprawdę akcje powinny kosztować, a tu przy dobrych wiatrach i prognozach można wszystko nieźle policzyć i przede wszystkim jest pewność, że akcje nie są przewartościowane, a popyt zerowy xD I jeszcze jakieś leszcze sprzedające po 1k akcji za darmoszkę, żenada xD No cóż, może po raporcie w maju rynek normalnie zareaguje, bo na razie śmiech na sali... Ja w każdym razie tak jak mówiłem, ani myślę ruszać, trzymam twardo.
Spółka przez 12 lat nie była w zainteresowaniu akcjonariuszy. Musi pewnie trochę potrwać by zmienić nastawienie. Wydaje mi się że ludzie zaczną doceniać twarde fundamenty a nie pierdy pt. że ktoś będzie produkował maseczki lub je sprzedawał. Przecież do tej pory coś produkował i sprzedawał.