• Metcator Autor: ~Taaa [37.47.181.*]
    Lepiej inwestować zgodnie z trendem. Teraz rękawice są na topie bo produkuje je jedna firma. To co robi PCC robi już prawie każdy. Lepiej sprzedać że stratą i kupić to co teraz modne i zyskowne. BOŚ przewidywał na MRC tyle zysku rocznego ile on zarobił w pierwszym kwartale. No ale jak wolicie zamiast zarabiać lazic po wątkach innych spółek i naganiac na tego muła to wasza sprawa.
  • Re: Metcator Autor: ~pk [5.172.255.*]
    Mercator to świetna spółka.
    Też miałem jej akcje.
    Tyle tylko, że naiwny jest pogląd, że cena Mercatora urośnie o kolejne 100%.
    Nie da się natomiast zrobić porządnego mydła antywirusowego bez sulfaktantów.
    Detaliści o których wspominasz, kupują swoje komponenty właśnie w PCC Exol.
    Cena PCC Exol już dawno dochodziła do 6 zł, teraz spokojnie też ją osiągnie.
  • Re: Metcator Autor: ~Taaa [37.47.181.*]
    Oczywiście że urośnie i rośnie. PCC miał swoje 5 minut, też miałem akcje i wywaliłem na podbitce. Odtąd ciągły trend spadkowy bo rynek wie że na zlecenie rządu inne firmy też produkują to co PCC. Mała nic nie znacząca i zapomniana już firemka. Dziś łamiemy 2 zeta. Kierunek groszówki.
  • Re: Metcator Autor: ~Maaa [37.30.20.*]
    Lepsza propaganda niż TVP, jednak bardzie prawdopodobny jest wzrost kursu! Zreszta jak nie interesuje Ci spółka to po co wypisujesz takie niestworzone rzeczy?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.181.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Metcator Autor: ~Taaa [62.69.247.*]
    No i teraz porównać syfka PCC z Mercedesem
    Boś dał nową rekomendacje dla Merca. Te twoje 100 procent będzie prędzej niż myślałem hehe.
  • Re: Metcator Autor: ~Kurczak [217.99.76.*]
    Gratuluje dobrej inwestycji. Liczę ze Exol tez da zarobić
    Jeszcze czas przeskoczyć. Konserwatywna reko na niemal 60.
  • Re: Metcator Autor: ~Kurczak [217.99.76.*]
    Dzięki. Poczekam tutaj
  • Re: Metcator Autor: ~Taaa [37.47.156.*]
    Trzeba było sluchac
  • Re: Metcator Autor: ~Imwestorr [89.66.141.*]
    Przyznaje miałeś rację gratulacje.
    Inwestor od 02.04
    Strata -25%
    Mercator +100%
    Dobra inwestycja !
  • Re: Metcator Autor: vacarius [77.252.62.*]
    Byłem na mecratorze od 13 do 18 zł i to dwa razy od 13 do 18 zł. Ale dalej to już jest balon. Za duże ryzyko. Tym bardziej ze fabrykę mają w Tajlandii. Gdy rząd tajlandii wymyśli sobie jakiś zakaz eksportu to będzie po metracotrze. -90% jednego dnia.
  • Re: Metcator Autor: ~zzz [85.11.80.*]
    Kolego to nie to miejsce na twoje opinie . Poza tym jak chcesz coś pisać o firmie to pisz chociaż właściwą nazwę firmy.
[x]
PCCEXOL 0,25% 1,99 2026-05-25 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.