Było brać rok temu w wakacje i sprzedac przy 1.7 gdzie obroty były ładne . Teraz znowu napakowałem w tej panice poniżej 1zł i opchnę w odpowiednim momencie. Ratujcie się , macie małe pakiety to nie zarobicie, tnijcie straty ,bądźcie rozsądni!
6zl/akcja = kapitalizacja 79mln Przy tej cenie musieliby wykazac zysk ok.2-2.5mln Kilka udanych premier i jest to mozliwe . Mam akcje za ok. 1.7 , nie sprzedaje , spokojnie sobie czekam... Poki Co cisza eterze, zero inf. n.t. serialu , oraz Far Peak Nie zapominajmy o Project IF-9 "W tym roku planujemy również start fazy koncepcyjnej nowego projektu, o roboczym tytule Project IF-9. Ma to być pierwsza pełnoprawna gra indie action adventure stworzona przez Draw Distance.
Nie pękać musi rosnąć wyniki za chwilę. Zboku daj są spokój jak Darek radził bo Cię wypunktujemy .będziesz jak koleś z Krakowa od KCI donos składał i cały rynek się śmieje już że dwa lata . Nie chcemy wojny i nie chcemy się za mocno angażować.
My już nie mamy siły do Ciebie dupku jedno co nas podnieca że zaraz będziesz musiał ciągnąć sam to coś bo nikt tu nie przyjdzie wielki prezesie. Na walnym będę w obydwoch firmach i będę zadał do zo danych które mi będą potrzebne
Ciężki ten gowniarz ja pojadę na walne do dwóch firemek ale Bedzie biedny musiał się wytłumaczyć z tych kosztów a na pewno coś się znajdzie . Będę zadał dd przeprowadzić