• INFO DLA NOWYCH AKCJONARIUSZY ... Autor: ~Tomi [5.184.16.*]

GRA EDENGRAD TO NIE JEST JAKAŚ ZWYKŁA GRA. TO JEST ZAAWANSOWANA GRA ONLINE Z OTWARTYM ŚWIATEM NA TAKICH GRACH SPÓŁKI ZARABIAJĄ MILIONY.

PIERWSZY WŁAŚCICIEL SPÓŁKI HGAMES WYMYŚLIŁ GRE EDENGRAD I ZAINWESTOWAŁ BARDZO DUZO PIENIĘDZY W PRODUKCJE ... NA CHWILE OBECNA GRA NIE JEST JESZCZE SKOŃCZONA ALE TEZ TO NIE JEST POCZĄTEK PRODUKCJI ...NA MOJE OKO GRA JEST SKOŃCZONA W 75 % PO ZDJĘCIACH I PO FILMIKACH WIDAĆ ZE GRA EDENGRAD JEST ZAAWANSOWANA I MA BARDZO DUZY POTENCJAŁ ...

CIEKAWA INFORMACJA DLA AKCJONARIUSZY, NAJWIĘCEJ PIENIĘDZY IDZIE PRZY PRODUKCJI PIERWSZEJ GRY ... PÓŹNIEJ Z TEJ SAMEJ GRY MOŻNA ZROBIĆ INNA PODOBNA GRE I KOSZTY BEDA DUZO NIŻSZE. ( DLATEGO WIĘKSZOŚĆ PRODUCENTÓW GIER ROBIA ZWYKŁE GRY BO NA ZAAWANSOWANE GRY NIE MAJA PIENIĘDZY I BYC MOZE BOJA SIE ZAINWESTOWAĆ ...

INNE SPÓŁKI KTÓRE ROBIĄ ZAAWANSOWANE GRY KAPITALIZACJE MAJA NAWET 20 RAZY WIĘKSZĄ.

SPÓŁKA THE DUST AKCJE TEZ BYŁY TANIE... SPÓŁKA OGŁOSIŁA ZE BĘDZIE ROBIĆ ZAAWANSOWANA GRĘ I AKCJE POSZŁY W GORE NA PONAD 10 ZŁ. THE DUST KAPITALIZACJA 20 289 500 ZŁ

PORÓWNANIE WYBRANYCH SPÓŁEK KTÓRE ROBIĄ ZAAWANSOWANE GRY A NIE JAKIEŚ ZWYKŁE GRY ...

HGAMES Kapitalizacja: 3 367 317 ZŁ

THE DUST Kapitalizacja:20 289 500

ECC GAMES Kapitalizacja:59 302 842

JUJUBEE Kapitalizacja:23 148 900

WARTO OBEJRZEĆ LINK link

• ... ...NA MOJE OKO GRA JEST SKOŃCZONA Autor: ~Ludwik [5.173.154.*]
    Na YouTube ta gierka od 3 LAT !!
    Ty też to powtarzasz co najmniej od roku ...NA MOJE OKO GRA JEST SKOŃCZONA W 75 %
    Oj kiepski z ciebie naganiacz Tomi
  • Re: ... ...NA MOJE OKO GRA JEST SKOŃCZONA Autor: ~Gilbert [83.20.125.*]
    Byłem kiedyś na tej spółce rok, przejedli kasę, wypuszczają wadliwe 2 e a gry 200 sztuk kupionych samo za siebie mówi. To że klapa to klapa ale zaufania nadwyrężyli, kłamanie i obiecywanie....
  • Re: ... ...NA MOJE OKO GRA JEST SKOŃCZONA Autor: ~Tomi [5.184.16.*]
    Człowieku spółka hgames robi zaawansowana grę Edengrad a kapitalizacja jest dalej śmieszna. Inne gnioty i bankruty maja większą kapitalizacje...

Spółka hgames jest zdrowa i ma pieniądze i grę Edengrad która jest prawie skończona :)

I najważniejsze prezes Dawid Modro klasy światowej... Ma talent do biznesu ma kilka spółek które mają się dobrze i zarabiają...

Czego jeszcze nie rozumiesz?
  • Re: ... ...NA MOJE OKO GRA JEST SKOŃCZONA Autor: ~RobinHood [31.60.29.*]
    JA nie rozumie kto to tak pompuje bez powodu ?
  • Re: ... ...NA MOJE OKO GRA JEST SKOŃCZONA Autor: ~Huckleberry [80.111.34.*]
    Jak bedzie powod to tu bedzie 20 zl.

Widze, ze jakis zoltodziub na gieldzie. Musisz sie uczyc szybko, bo zostaniesz dawca kapitalu.
  • Re: ... ...NA MOJE OKO GRA JEST SKOŃCZONA Autor: -dareczek- [78.10.121.*]
    Spróbuj kupić akcje poniżej 3 zł.Akcji niewiele jedno info i rakieta.
  • Re: ... ...NA MOJE OKO GRA JEST SKOŃCZONA Autor: ~Ludwik [5.173.132.*]
    Tomi co to jest -: prezes Dawid Modro klasy światowej... ,. światowej klasy czego , bo nie dokończyłeś a hahahahaha ,uuuuuu , będzie ostra jazda aaaaaa
  • Re: ... ...NA MOJE OKO GRA JEST SKOŃCZONA Autor: ~Tomi [31.0.87.*]
    Chodzi o to że Dawid modro ma talent do biznesu... Rzuć okiem na jego spółki... Mają się dobrze i zarabiają... Wszystko chodzi jak w zegarku... Mało jest takich ludzi... Trzeba mieć talent... Nie bez powodu Dawid modro jest milionerem...
  • Re: ... ...NA MOJE OKO GRA JEST SKOŃCZONA..aaaaaaaaa Autor: ~Ludwik [89.64.18.*]
    tak  Nie bez powodu Dawid modro jest milionerem... , ma talent do biznesu. taki sam jak ten z Krezusa , pamiętasz go bratku ? ha . wystarczyło dziś kupić 160 akcji za 600 zł by podbić tu cenę o 15 procent , to nie tylko talent ,to kryształ , perełka...aaaaa . Może on i jego spółki też dobrze zarabiają tylko czy ludzie coś z tego mają . Panie Robinhood powód jest taki , że balonika trzeba przecież najpierw nadmuchać
[x]
NEURONE -1,05% 0,94 2026-03-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.