InteliWISE: Marcin Strzałkowski, szef spółki, wskazuje że przewiduje kontynuację wzrostu zainteresowania rozwiązaniami AI, wdrażanymi "pod klucz" przez InteliWISE. Wiele firm chce automatyzować część procesów "tu i teraz", obawiając się kolejnego "lock-down'u" czy fali zachorowań. Zgadza się z ekspertami, którzy uważają iż wydarzenia ostatnich tygodni radykalnie przyspieszą zmienią nastawienie firm do automatyzacji procesów
Oby. W spółkę już raczej nie wierzę i siedzę w niej utopiony od dawna. Nieracjonalnie postanowiłem, że na niej zarobię choćbym miał czekać 10 lat, albo wszystko stracę... sprawa honorowa
Prezesa dawno powinni wymienić. Lepiej inwestować w Voicetel. Prezes pakuje swoja kasę w firmę. Szuka inwestora strategicznego i zapowiada 500 mln zł przychodu w 2023 roku. Przeskocza livechata. Wystarczy posłuchać ich chatbota :-) https://youtu.be/X8cy0Ag-Oj4
Kurs ogólnie jest na minimach. Ten papier będzie rósł - spółka niedoceniona przez lata. A przy kolejnych dobrych infach wybije się myślę że od poziomów 5 zł dopiero zacznie się konkretne kupowanie :) Tak więc trzymajcie się zobaczymy
IW to spółka, która od lat organicznie budowała pozycję, inwestując we własne produkty, mając jednocześnie zero długu - odmiennie do wielu "gwiazdek" AI, które brały od inwestorów miliony złotych finansowania, mając jednocześnie niemalże zerowe, odnawialne przychody / zerową trakcję. Tutaj są kontrakty, są kliencie .... Nawet tacy od b.dawna. Rzeczywistość się bardzo zmieniła i nawet te firmy, które do tej pory nie chciały myśleć o komunikacji online, automatyzacji i AI- przekonały się, że to przyszłość.
Do tego zerknąłem na ich sprawozdania ..... "No żesz ty..... " -- przychód Q2'18 do Q2'19 - SPADEK z ponad 7 mln do 104645,78 zł ??? WTF ??? Kto tam pierze???