• Dezinformacja Autor: ~Kuba [188.146.229.*]
    0 konkretów, same subiektywne opinie. Nakrecanie emocji. NA całym forum Bankiera. Jestem w kilku spółkach med., wszędzie to samo.

Przydatność zamieszczanych tu informacji oceniam na 0.

pozdrawiam
    K
  • Re: Dezinformacja Autor: jakubbukaj87 [79.110.192.*]
    Zobacz sobie ESPI spółki, zobacz sobie program Polskie Szwalnie, i sam dojdź do pewnych wniosków.

Kapitał będzie odpływał za jakiś czas z branż które będą stały, i będzie się akumulował w sektorach które mogą normalnie zarabiać w czasach kryzysu, bo każdy będzie potrzebował masek, rękawic itp, a ciuchy za jakiś czas zaczniemy kupować, długi czas zanim CCC i podobne się wyprostują.

Skąd pomysł w LPP i 4F aby przekształcic parki pod maseczki? Wnioskuj :)

Ja kupiłem wczoraj po 4.30, dobrałem dzisiaj trochę akcji.
    Pozdrawiam
    Kuba

• Re: Dezinformacja Autor: ~Kuba [188.146.229.*]
    Kupiełm wczoraj za 3,90, dziś dokupiłem. Ale spodziewałem się znacznie wiecej.
    W prostym rozumowaniu wszytko wyglada pieknie. Wczoraj info na oficjalnej konferencji. Tylko czemu zamiast rosnac spadło??

Tu jest jeszcze spokój ( mówie o forum) na Biomed, i Medcamp, tam jest dopiero chryja... szkoda słów.

dobrego weekendu
    Imienniku zobacz sobie wstępne wyniki finansowe Mercatora który korzysta na obecnej pandemii, to pomyśl czy Protektor nie skorzysta?

Biomed sprawdź dane finansowe, wiele z tych spółek to wydmuszki.

Ja mam w portfelu PCC Exol, Mercator, Protektor oraz Innogene, posprawdzałem wyniki, akcjonariat, podzwoniłem sobie posprawdzać czy mogę coś zakupić aktualnie. Nie każdy rzuca co chwila raportami jak HEMP, MBF, MEDCAMP czy BIOMED, tam są niezłe spekuły, typu Prezes kupił akcje a po chwili sprzedał z ogormnym zyskiem, tam są obroty sterowane przez grubsze ryby.

Ja wolę mniejszy ale pewny dochód.

Posprawdzaj sobie dane finansowe itp, to utwierdza przy pewnym zysku, choć mniejszym. A jak chce na szybko to polecam kółeczka na wymienonych spółkach, sam tam sobie dorabiam w mniejszych kwotach, bo czasami automat steruje i nie przewidzisz.

Spokojnego :)
  • Re: Dezinformacja Autor: ~Kuba [188.146.229.*]
    Też mam Exola :) Mercatora sprzedałem i pewnie dokupie w przyszłym tyg.
    chyba faktycznie tak lepiej. Sprzedać jak skoczy o 15-20%.

Do poniedziałku ;)
    Mercator dla mnie największy pewniak, jak poczytasz o spółce.

Exol wybije się, jak minie nagonka na Biomedy itp, wystarczy zobaczyć wyniki, i spojrzeć przez przyrost Mercatora (wstępnych) i podobnych produkcyjnych.

Tu jest powolny wzrost, jednak będzie spory w czasie.

Zawsze można iść w CCC, tylko jeśli LPP i 4F się przestawia na szycie maseczek, to znaczy że niektórzy już przekalkulowali że ciuchy będą szły ale obecnie róbmy maseczki. Także CCC to spekuła bo Premier coś powiedział.

W przemyśle drobiarskim np jest dramat ale nikt o tym szeroko nie mówi, ale magazyny zwiększyły się o 100, 150 %. Ja wolę na chłodno niż na gorąco inwestować.

A dzisiaj niejeden tutaj zbierał akcje :)
  • Re: Dezinformacja Autor: ~Kuba [188.146.230.*]
    Kuba, co powiesz?

• Re: Dezinformacja Autor: jakubbukaj87 [79.110.197.*]
    Że ktoś ściągnął kurs i być może już go uwalnia.

Tak samo było na Exolu, ja swoje kupony odciąłem tam.

• Re: Dezinformacja Autor: ~Max [31.0.81.*]
    Chyba dzis kupujacy wyczekuja tylko na co??? Handel sie zatrzymal na obecnym poziomie i ???
  • Re: Dezinformacja Autor: jakubbukaj87 [79.110.197.*]
    Ja trzymam ale wszedłem też w Action, polecam poczytać o nich.
[x]
PROTEKTOR 0,00% 1,28 2026-05-15 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.