641 tysiaków obrotu, jak na CFG to szaleństwo , nareszcie zaczyna ktoś doceniać potencjał perełki . Może w końcu moja cierpliwość zostanie sowicie wynagrodzona. Choć moja druga perła Artgames słabiutko , jedynie tu mam pociechę...)
Nie sądziłem, że tak szybko zobaczę CFG prawie po 20zł. Minifund Ty coś kiedyś chyba pisałeś, że koło 25zł sypiesz. Podtrzymujesz swoje stanowisko czy czekasz wyżej?
Jestem ciekaw jaki jest rzeczywisty FF na tym walorze? Jakby tak zebrac wszyskich "Minifundow" to pewnie nie ma za duzo papiera na w obrocie. Co ciekawe, lck-upy chyba zeszly a nikt nie pakuje tego w rynek.
Fundusz cypryjski nie wiemy, po ile brał, może być mocno do przodu. Starzy akcjonariusze wypłacili sobie kasę z emisji na zwrot pożyczek wcześnie, więc ciśnienie też im spadło.
Teraz czekam wyżej. Bez sensu będzie sypać przed 30 spółka wraca w łaski inwestorów. Nie sądziłem że Longterma i spółkę tak szybko przekona a dla mnie to marker zainteresowania spółka. Tylko moim zdaniem ekstra gierka o której nawet nie wspomniał to I saw the night :) Egypt ma otworzyć chyba drogę Grecji itd
https://youtu.be/XMymUGHlejs ten wywiad jest około miesiąc temu nagrany. Przecenianie BOE a nie zauważacie prawdziwej siły CFG. Zobaczymy się przed premierą ACS na 30 Ce. Mam tu zacny megasny pakiet i nie zamierzam Was nim częstować.