Sprzedaż CDA SA w okresie styczeń-marzec 2020 roku wyniosła około 13 mln zł, co stanowi wzrost o 46,7 proc. w porównaniu do analogicznego okresu roku poprzedniego. Główne źródło przychodów stanowi sprzedaż abonamentów CDA Premium, a wpływy z tego tytułu wyniosły ok. 11,85 mln zł. Na koniec marca 2020 r. liczba subskrybentów wyniosła 266,3 tys., to jest o 43 proc. więcej wobec marca 2019 roku.
Zarząd CDA S.A. ("Spółka") informuje, że sprzedaż w okresie styczeń-marzec 2020 r. wyniosła około 13 mln zł, co stanowi wzrost o 46,7% w porównaniu do analogicznego okresu roku poprzedniego. Główne źródło przychodów stanowi sprzedaż abonamentów CDA Premium, a wpływy z tego tytułu wyniosły ok. 11,85 mln zł. Na koniec marca 2020 r. liczba subskrybentów wyniosła 266,3 tys., to jest o 43% więcej wobec marca 2019 r.
Jednocześnie Spółka informuje, że w związku z epidemią koronawirusa SARS CoV-2 i pandemią COVID-19 obserwuje zwiększenie zainteresowania usługą CDA Premium, szczególnie w kanale aplikacji dedykowanej na telewizory i urządzenia mobilne. W ub.r. Spółka w znaczący sposób zintensyfikowała działania rozwojowe w tym segmencie, a dalszy rozwój stanowi priorytet Spółki.
Do końca grudnia 2019 r. dedykowaną aplikację CDA na telewizory i urządzenia mobilne pobrano 4,3 mln razy, natomiast do końca marca 2020 r. ilość pobrań zwiększyła się o 1 mln, tj. 5,3 mln instalacji na wszystkich urządzeniach.
Dnia 2020-04-17 o godz. 08:26 ~ak47bis napisał(a): > Zarząd CDA S.A. ("Spółka") informuje, że sprzedaż w okresie styczeń-marzec 2020 r. wyniosła około 13 mln zł, co stanowi wzrost o 46,7% w porównaniu do analogicznego okresu roku poprzedniego. Główne źródło przychodów stanowi sprzedaż abonamentów CDA Premium, a wpływy z tego tytułu wyniosły ok. 11,85 mln zł. Na koniec marca 2020 r. liczba subskrybentów wyniosła 266,3 tys., to jest o 43% więcej wobec marca 2019 r. > > Jednocześnie Spółka informuje, że w związku z epidemią koronawirusa SARS CoV-2 i pandemią COVID-19 obserwuje zwiększenie zainteresowania usługą CDA Premium, szczególnie w kanale aplikacji dedykowanej na telewizory i urządzenia mobilne. W ub.r. Spółka w znaczący sposób zintensyfikowała działania rozwojowe w tym segmencie, a dalszy rozwój stanowi priorytet Spółki. > > Do końca grudnia 2019 r. dedykowaną aplikację CDA na telewizory i urządzenia mobilne pobrano 4,3 mln razy, natomiast do końca marca 2020 r. ilość pobrań zwiększyła się o 1 mln, tj. 5,3 mln instalacji na wszystkich urządzeniach.
Przecież to jest typowa spółka wzrostowa, który w każdym raporcie podaje kilkudziesięcio procentową dynamikę wzrostu.
Dnia 2020-04-17 o godz. 09:28 ~Początkujący napisał(a): > Milo znowu się myliłeś, pięknie mi sprzedało dzisiaj po 32, piękny zysk, łyso ci? Mówiłem kupuj po 21 to ty nieee poczekam na 15 hahhaha
Ale z czym się myliłem? Że do wakacji będzie 10-15? Chyba wakacji jeszcze nie było? I jakie znów? Pokaż gdzie się myliłem wcześniej. Ehhh znowu te twoje manipulacje. Czyli co, ponaganiałeś udało sie wyjść bez straty i przy okazji zebrać jakiś ochłap 20% i przestaniesz już tu bajzel robić?
Dnia 2020-04-17 o godz. 09:38 ~milo napisał(a): > Dnia 2020-04-17 o godz. 09:28 ~Początkujący napisał(a): > > Milo znowu się myliłeś, pięknie mi sprzedało dzisiaj po 32, piękny zysk, łyso ci? Mówiłem kupuj po 21 to ty nieee poczekam na 15 hahhaha > > Ale z czym się myliłem? Że do wakacji będzie 10-15? Chyba wakacji jeszcze nie było? I jakie znów? Pokaż gdzie się myliłem wcześniej. Ehhh znowu te twoje manipulacje. Czyli co, ponaganiałeś udało sie wyjść bez straty i przy okazji zebrać jakiś ochłap 20% i przestaniesz już tu bajzel robić?
P.S. o ile się twój zysk zmniejszy jak odejmiesz to co wydałeś na pampersy?
Dnia 2020-04-17 o godz. 10:07 ~Początkujący napisał(a): > Boli co? :) mówiłem kupuj bo 21 okazja, to czekaj sobie do wakacji i trac czas na te swoje dyskusje, ja wracam do zarabiania pieniędzy papa
Ale co ma mnie boleć? Kupowałem na IPO i sprzedawałem powyżej 40. Policz sobie ile to procent i jak to się ma do ochłapów, które zbierasz? I na pampersy w przeciwieństwie do Ciebie nie musiałem wydawać. Prawie każdy Twój post to była desperacja. No papa groszołapie.
Tak to jest jak się nie potrafi człowiek dopasować do trendów, bo spółka kosztowała 10zl to on nie kupi za więcej niż 10 i będzie czekał i szczekał, zamiast przewidywać inwestować i zarabiać pieniadze :) szczekaj piesku dalej hauhau :))
Ale do czego się nie potrafię dopasować groszolapie? Zrobiłeś 20% i kilku tygodniach siedzenia w pampersie. Ja na luzie zrobiłem prawie 700. O jakim zarabianiu w swoim wykonaniu piszesz? Kieszonkowego?