• spicie a wyniki juz sa Autor: ~mabmab [83.23.243.*]
    od strony ceferek duze zmiany - ponad 2 krotny wzrost po stronie przychodow ze sprzedazy ,zmiana ujemnego cahsflow operacyjnego, + gotowkowy po operacjach finansowych.....czuje ze wkrotce podpisanie nowej umowy a jednym z jej warunkow moze byc prezentacja wynikow finansowych
  • Re: spicie a wyniki juz sa Autor: ~kuna [24.1.220.*]
    Spimy ale na dobre informacje to reagujemy:-) no to sie ciesze ze cyferki się poprawiają idę sam zobaczyć.
  • Re: spicie a wyniki juz sa Autor: ~swiss [188.155.99.*]
    niestety nie spimy.nie mam sily jeszcze patrzec.na mnie czekaja o 8 inne atrakcje...z wirusem w tle...mam nadzieje ,ze na DW rowniez
    napiszcie cos o cyferkach
  • Re: spicie a wyniki juz sa Autor: ~Tutek [37.47.2.*]
    co do nowych kontraktów to wątpie by szybko sie pojawiły, prozaiczny powód kasa jest potrzebna by przetrwać teraz nikt nie bawi sie by zawierać nowe kontrakty
  • Re: spicie a wyniki juz sa Autor: pandorinium [185.49.29.*]
    Jest wzrost przychodów, ale czy rzeczywiście tak duży jak się przypomni ile w zeszłym roku podpisali umów? Kasa jest tylko dzięki emisji i bez niej to przepalają równo gotówkę. Poprawa jest, ale wyjście na plusy to jeszcze trochę potrwa.
  • Re: spicie a wyniki juz sa Autor: ~Tutek [37.47.2.*]
    no własnie za ile może być nowa emisja i po ile jeśli jest taka sytuacja na rynku jak jest
  • Re: spicie a wyniki juz sa Autor: ~Wodzu [94.254.198.*]
    Wyście na plus i finansowanie się we własnym zakresie było planowane na ten rok. Nie wiem czy koronawirus opóźni te planty czy wręcz przeciwnie.
    Według mnie latem potrzebują kolejne kilkanaście milionów. Czyli można się znowu spodziewać wzmożonej aktywności, umowy, artykuły pod emisję. Natomiast cena będzie uzależniona od funduszy ile zechcą dać. I do tego poziomu będzie dążył kurs. W przyszłym roku powinni już powoli wychodzić na prostą, ale kto ich tam wie. Może znowu powiedzą, że wolą budować potencjał a nie zyski i będzie kolejna emisja. :)
  • Re: spicie a wyniki juz sa Autor: ~jah [37.30.20.*]
    o kurcze...dopiero wstałem...

jaka była dynamika przychodów na kwartały ?...
    ile w 4 kwartale 2019 ?

policzył już ktoś ?...
    tak ze 3 bańki.
  • Masakra Autor: ~Tutek [37.47.2.*]
    niezla masakra co nie
  • Re: Masakra/tutek Autor: ~mabmab [83.23.243.*]
    zastanawiam się nad tym tapnieciem a potem krótkim rownowazeniem…. koniec dnia pokaze. Tu jest gra pod "infa" - będzie jakiś news będzie gra. Ale po lewej na poziomie 43 ewidentnie zbieranie.
    boziu, co ja piszę. :D Jakie 3 bańki. 1,7 mln było.
    no właśnie...hehehe...

tak zgrubnie licząc:
    Q42019 to ok 1,6 mln...
    to cały 2020 to już 6,5 mln...
    a raporcie nie ma jeszcze praktycznie żadnej sprzedaży na rynek Ameryki Pln...

hmmmm...
    a jeszcze RPA, USA, Orlen...
    hmmm...
  • Re: spicie a wyniki juz sa Autor: ~Fenomenolog [194.181.121.*]
    Szału w przychodach nie ma. Po kursie widać, że rynek ma podobne zdanie.
    ten "rynek" w moich oczach to wczorajsza spekuła z końca dnia...
    a czy jest szał czy nie ma pewnie zależy od punktu widzenia...

;-)))
  • Re: spicie a wyniki juz sa Autor: ~Fenomenolog [194.181.121.*]
    1,7 mln przychodów na kwartał to nie jest szał moim zdaniem. To jest większy warzywniak.
    Muszą pojawić się realne efekty w postaci przychodów, zysku na razie nie wymagam.
    Przydała by się jakaś konferencja, omówienie wyników. Bez tego nie ruszymy.

• Re: spicie a wyniki juz sa Autor: ~zawiedziony [31.60.123.*]
    Czyli wracamy do tematu emisji dla WYBRANYCH , znowu drobnych oskubią....
    no ok...
    zgadzam się...

jaki poziom przychodów będzie już dla Ciebie ok ?...

(do moich grubiańskich wyliczeń można jeszcze dodać dynamikę wzrostu przychodów, bo założyem stałą)...

może wtedy taki trochę większy warzywniak ?...

;-)
  • Re: spicie a wyniki juz sa Autor: ~Zichu [31.182.186.*]
    Za chwile ropa wkroczy w zieleń po wodospadzie i zaraz wystrzeli na północ oby niechcial się szybko ten pociąg zatrzymać
  • Re: spicie a wyniki juz sa Autor: ~Oko [37.248.164.*]
    Sprawozdanie wygląda ok. Przychody wieksze, zobowiazania małe. Widać że przy wzroście kosztów operacyjnych wzrastaja przychody. Zauważmy że zwiększyli wartość capexu a to zapowiada inwestycje a więc zwiększa się ich aktywa w tym roku. Jak dla mnie spoko czekam na wyższy kurs.
  • Re: spicie a wyniki juz sa Autor: ~swiss [188.155.99.*]
    czy wy sie naprawde emocjonujecie tymi zagrywkami, bo to jak na moj gust juz tak przejzyste ,ze to nawet nie gra.
    kto z was, to by mnie interesowalo , stara sie wykorzystac te zmiennosc do kolkowania ?
  • Re: spicie a wyniki juz sa Autor: ~Tutek [5.184.51.*]
    ale czy ten wyższy kurs będzie i kiedy, jezeli po załamaniu pandemią nastapi załamanie ekonomii mozliwe że będziemy mogli kupić w okolicach 30 PLN , a jest to chyba nieuniknione
  • Re: spicie a wyniki juz sa/swiss+tutek Autor: ~mabmab [83.23.243.*]
    Swiss - cos mi sie wydaje ze juz dawales popisy na BRA.... a co do kolkowania to gratuluje pomyslu na spolce o takiej plynnosci
    Tutek - statystyki rozowju e-commerce/cyberataki/ostatni na min KSSiP....
    Do analizy: zachowanie kursu i wyznaczenie twardego dna.
  • Re: spicie a wyniki juz sa/swiss+tutek Autor: ~Tutek [37.47.6.*]
    nie mylmy usługi analityki z e-commerce, e-commers to sprzedaż przez internet
  • Re: spicie a wyniki juz sa/swiss+tutek Autor: ~mabmab [83.23.243.*]
    sprawdz fraudy
  • Re: spicie a wyniki juz sa/swiss+tutek Autor: ~swiss [188.155.99.*]
    mabmab.zgadza sie.moje popisy na brasterze polegaly na tym ,ze przed IPO i po ( gdy gawiedz zamawiala juz ferrari hehe) twierdzilem ze ten nocnik nie ma racji bytu.
    to bylo w okolicach chyba 30 zeta. o ile wiem dzis to groszowka
  • Re: spicie a wyniki juz sa/swiss+tutek Autor: pandorinium [185.49.29.*]
    w tym czasie gdy ty latałeś z wywieszonym językiem gawiedź kręciła solidne kółka i zarabiała pod marzenia :D
    no szczegolnie zarobil guru kolek (wszedzie gdzie wtopiles nagle okazalo sie ze jestes mistrzem kolek .Na twoim nastepnym faworycie LUG / -70% w rok/ tez zarobiles na kolkach .Pandorinium vel panda jestes jakims spersonifikowanym dowcipem .
    Specyzuj latalem z ..jezykiem? za tramwajem? juz wam wszystkim ,szczegolnie tobie,tysiac razy powtarzalem..nie srzepic ozorow na temat wlasnych niby sukcesow tylko porwnac. Jakos nikt sie nie odwarzyl
    już ci ulżyło milko?. Pluj dalej jadem na około a ja tylko w tym roku zarobiłem 30% na biomaximie i 40% na geotransie. I teraz mam znowu geotrans pod drugie kółko i już 10% na plusie. Zobaczymy ile będzie gdy sprzedam. A tobie zostało ujadanie i przeszłości i mania brastera. Dużo tam straciłeś?
    Dobry czlowieku.Wlasnie wstalem.Dzionek ladny.Slonce.Mam wolny dzienJestem w niezlym nastroju slowem.A ty? Znajdz sobie moze jakas znajoma.Zaprzyjazn sie z kimkolwiek? Az tak zle?Czy ty sie czymkolwiek normalnym zajmujesz? Z maniakalnym natrectwem przyssales sie ( od lat) i pod pietnastoma nickami starasz sie latac swoje problemy? ja nie jestem psychoterapeuta.I nie probuj krasnalu sugerowac ,ze kiedykolwiek nawet zblizylem sie do brastera.
    stajesz na glowie ,zeby jakiejs dzieciarni wcisnac nastepna scieme.Nie wiem czy jestes doroslym czlowiekiem ale masz co najmniej PZPR owskie skrzywienie. To juz nuzace.To serio nie moja odpowiedzialnosc, ze co wpis to kompromitacja.Popisuj sie dalej na Mabionie,Cln i bog wie gdzie. Tam znajdziesz poziom .ktory zaspokoii twoje aspiracje ( wlasnie jak wodze zaczynacie znowu zjazd)
    buahahahahaha :D
    no widzisz.dostales liscik ode mnie i juz ci sie rozjasnilo
    niech bedzie buhhhha. byles cos z tego mial. czy ty ( zawodowo) opychasz naprawde falszywki z alibaby? jako..bo takie chodza sluchy
    buahahahaha :)
    Geotrans sprzedany kilka dni temu. 5% zysku,. bez szału, ale lepsze to niż nic. Kupiony creepyjar po 380 i już ponad 20% jest. A mućka dalej lata i pluje jadem i żyję przeszłością. :D
    panda. cln kupiony za 16 zeta sprzedany za 50, kupiony za 40 sprzedany za 80, kupiony za 70 sprzedany za 140, kupiony za ip sprzedany za 200 ,kupiony za 1050 sprzedany za 320 ostatnio kupiony za 270 sprzedany za 399 no,no, kto jest lepszy,noooo?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.155.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: spicie a wyniki juz sa/swiss+ Autor: ~mabmab [83.23.243.*]
    odpuśćmy sobie Tutka ( tak na marginesie w gwarze slaskiej i kaszubskiej "tutek" oznacza torebke na słodycze...) i skoncetrujmy się na DAT. Na Komp spekula hula bez hamulcow….. czekam na informacje która popchnie kurs do wybicia gora .
  • Re: spicie a wyniki juz sa/swiss+ Autor: ~Tutek [37.47.0.*]
    zamkniecie wszystkich gospodarek na świecie a Ty myślisz o tym żeby tylko Datawalk wybiło w górę, wszystkie agencje rządowe mają teraz przymusowa prace zdalną , zajmuja sie koronawirusem i jak otworzyć gospodarkę a Ty myślisz że zaraz będzie wybicie. Jeżeli nie odtworzą szybko zerwanych łańcuchów dostaw, korporacje mające tysiące ton zamkniętych w magazynach niesprzedanych towarów to polecimy taką deflacją, że nikt nie bedzie dbał o analitykę. Jeżeli sie załamie system to 50% zwały to optymistyczny scenariusz. Zobacz że w chinach sprzedaż detaliczna spadła o 15% ( w Chinach gdzie ludzie oszczędzaja 50% wypłaty) to co będzie w Europie Zachodniej czy głównym rynku dla Datawalk czyli USA gdzie bezrobocie 20 mln osób . To wyniki podobne do Wielkiej Depresji -1929. Będzie dobrze jeżeli uda sie na Datawalk wyjść bez straty
    Mam nadzieję że ten czarny scenariusz nie nastąpi, ale cena złota poszła zbyt ostro w górę abym miał 100% pewnosci, a własciwie cena złota sugeruje przygotowanie się na krach finansowy przez dobrze poinformowanych . I nie odwracaj uwagi ludzi jakimiś torebkami . Mógłbym sie nazwać Fredek z Fabryki Kredek, patrz na merytorykę wypowiedzi.
    posługujesz sie językiem angielskim
    poogladaj
    link
  • Re: spicie a wyniki juz sa/swiss+ Autor: ~Tutek [5.184.12.*]
    Najtrafniejsza jest wypowiedz kobiety " Nie da sie wyłączyć gospodarki a nastepnie właczyć guzikiem, to tak nie działa" "Nie mamy kontroli nad sytuacją" "sytuacja jest zbyt dynamiczna"
[x]
DATAWALK 6,03% 123,00 2026-05-22 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.