To jest płatny troll żaden były pracownik, jest nawet na forum gowork komputronika nakłania pracowników lub użytkowników do negatywnych ocen po to tylko żeby przenosić tutaj. Karmi się każdym negatywnym wpisem na forum kompa i dalej rozwija jest od od końca ubiegłego roku. Praktycznie dzień w dzień poświęca na to sporo czasu. Pojawiła się pewnym momencie od marca pisze bardzo intensywnie insynuje kłamie przeinacza. Wierzcie takich rzeczy nie robi się za free.
Dnia 2020-04-19 o godz. 19:00 ~Ferdek napisał(a): > To jest płatny troll żaden były pracownik, jest nawet na forum gowork komputronika nakłania pracowników lub użytkowników do negatywnych ocen po to tylko żeby przenosić tutaj. Karmi się każdym negatywnym wpisem na forum kompa i dalej rozwija jest od od końca ubiegłego roku. Praktycznie dzień w dzień poświęca na to sporo czasu. Pojawiła się pewnym momencie od marca pisze bardzo intensywnie insynuje kłamie przeinacza. Wierzcie takich rzeczy nie robi się za free.
być może prawdą jest to co klepiesz. Ile więc ty bierzesz?
A ty z jakiego nadania? Pożyteczny idiota co by nic nie kuma ale komp zły i trza mu zrobić ku ku. Czy tylko udajesz takiego? Nieraz pisałem że Bucze to nie prezes z mojej bajki nawet całkiem nie z mojej bajki kompa kupiłem pod wezwanie wierzyłem w ponowienie wezwania i tak usrednialem konsekwetnie nawet po tym infie i akcji z US w miarę swoich środków coś tam wyskrobałem. Mam swoją teorie na obecną sytuację i tym infie z US ale życie 8 giełda to zweryfikuje. Na razie jest ok nie jestem hurra optymistą ale fakty są takie że była potężna akumulacja poniżej 1 zł i dalej to trwa w międzyczasie mam zmianę trendu potwierdzoną obrotami co tutaj się zdarza raz na kilka lat. I dlatego sobie poczekam z papierem kilka miesięcy a później się zobaczy.
Dnia 2020-04-19 o godz. 20:27 ~Ferdek napisał(a): > Lubaszka chcesz poprzerzucać na paragrafy to jak po wyciągam te wasze posty to wam piniedzy braknie..... Cienki trolu
Nikt inny poza samymi Buczkowskimi nie zrobił kuku Kompowi. Wszystkie fatalne skutki pochodzą w tej spółce od decyzji Buczkowskich oraz ich prokurentów :)
Myśliwa, masz szczęście, że internet daje anonimowość, w innym przypadku gdy już zostałaś bez twarzy to ciężko by było spojrzeć ludziom w oczy. Spółka ma się coraz lepiej, kursu tak jak pisałem wcześniej nie odwrócisz.
Również zamawiam tutaj sprzęt, powiem wam, że dla mnie ich oferta jest najbardziej korzystna. W ogóle nie mam żadnych problemów z urządzeniami, które tutaj kupiłam