• Jest dobrze Autor: ~rafa [31.0.22.*]
    https://www.money.pl/gielda/no-gravity-games-sprzedaz-gry-alder-s-blood-przewyzszyla-koszty-o-ok-50-6499730734786689a.html
  • Re: Jest dobrze Autor: mglisty [109.233.92.*]
    Jest dobrze i ciągle spada. Niepojęte.
  • Re: Jest dobrze Autor: ~Free [156.17.163.*]
    Bardzo dobrze, że spada. Ludzie poszli po rozum do głowy i czekają na niższych poziomach, niech zrzucają akcje po 0,14-0,15 jak tak bardzo chcą się ich pozbyć, będzie mega okazja do dokupienia. Najgłupsze co można by robić to podbijanie im kursu jak mają jeszcze do wywalenia przynajmniej kilka milionów.
  • Re: Jest dobrze Autor: ~Pedro [5.173.196.*]
    Albo zbierają pieniądze żeby z dupy podbić kurs do 0.3 lub wyżej, maksymalnie kilka osób to wyprzedaje. To jest częsty scenariusz, nie rośnie wcale mimo dobrych informacji a nagle się robi bańka +50% na jednej sesji.
    Myślę, ze kurs mogli kontrolować o wiele mniejszymi pakietami, nie musieli rzucać w rynek od razu kilku milionów. Oczywiście ktoś tez mógł sobie skupować. Informacji było naprawdę sporo, więc kurs powinien być przynajmniej na poziomie 0,22-0,23, ale sypacze ładnie go zdławili. Teraz drobni wolą przyczaić się niżej bo może ktoś zniecierpliwiony zrzuci, a zakładam że jednak dużo osób już ma jakąś pule akcji i chce ja powiększyć jak najniższym kosztem, dlatego nie musi na gwałt kupować i zawyżać kurs
  • Re: Jest dobrze Autor: ~analityk [5.90.249.*]
    Nikt nie chce powiększać każdy wolał sprzedać bo infa były pod wysypanie się
    Tak dużo w rynek wywalili że udupili całkowicie spółkę
    Przekonacie się spadającymi obrotami i kursem amen
    Mądry zarządzający to by wiedział ale mądry
    No i ładnie, przynajmniej nikt nie przepłaca i muszą zrzucać na coraz niższych poziomach, ciekawe gdzie maja swój limit? Zauważyłem, ze teraz idą mniejsze pakiety, czyli cena już widocznie nie jest tak atrakcyjna żeby zrzucać kilkaset tysięcy za jednym zamachem.
    A ja mysl że spadnie i to mocno i udupia na amen obroty
    A spółka się nie uniesie już bo będzie zA ciężka
    Smród Erne się ciągnie jak nic
[x]
MUNAR -1,30% 0,38 2026-04-29 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.