• Ha,ha,ha, super spółka. Autor: ~Licznik [83.29.118.*]
    Super spółka zakupem 1 akcji za 4 zł można podnieść kapitalizacje spółki o .......5,8 MILIONA !!!!!!!.To najlepiej świadczy om pozomie tej spółki.na porządnych spółkach takie CUDA nie mogą się zdarzyć....
  • Re: Ha,ha,ha, super spółka. Autor: ~as [89.151.46.*]
    Paliwa wystarczyło na jeden dzień wzrostów, teraz znów obroty jak w warzywniaku. Widocznie mam zbyt małe doświadczenie na giełdzie ponieważ nie widziałem jeszcze żeby spółka zachowywała się tak dziwnie jak marvipol
  • Re: Ha,ha,ha, super spółka. Autor: transek1975 [91.233.69.*]
    Chyba masz bardzo malo doswiadczenia, bo juz od paru dobrych lat widac powazne zmiejszenie obrotow na naszej bananowej.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.172.189.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ha,ha,ha, super spółka. Autor: ~AS [91.90.115.*]
    Wiem że obroty są mniejsze , ale na marvipolu to kabaret . Dziś wszędzie zielono , na maripolu obrót 70 zł po 15 minutach sesji, więc wszystko jasne . Sprzedawca skarpetek na bazarze ma większy obrót
  • Re: Ha,ha,ha, super spółka. Autor: ~Mk [5.60.40.*]
    Obroty mogły by być małe ale kto sprzedaje ten papier poniżej 10 zł
    Możemy rosnąć przy małych obrotach ale żeby jednak na północ.
  • Re: Ha,ha,ha, super spółka. Autor: ~Jacek [188.146.160.*]
    Widać dalej po prawie 30 latach naszej giełdy jaka jest na niej amatorszczyzna . Szkoda nawet mówić , ludzie nie wiedzą jak ją postrzegać i rozgryzać . Pytam co się takiego stało ,że ENEA 3 tygodnie miała kosztować 2 zł a ma teraz 6 zł , ORLEN miał mieć 20 zł a ma dzisiaj ponad 60 zł To kto tu wprowadza takie bajery ,żeby nie powiedzieć same głupoty i tak od sasa do lasa kołyszą całą giełdą . Ktoś rzucił hasło ,że Marvipol ma kosztować 2 zł w wezwaniu i kurs ani rusz nie idzie do góry. A ten kto to napisał może być jakimś uczniem z podstawówki i wszyscy się tego trzymają nie patrząc na wyniki firmy i jej możliwości w dalszej perspektywie . Pozdrawiam ucznia z podstawówki , który zamroził kurs Marvipolu a Wy szanowni inwestorzy tego się trzymajcie . Głupota do kwadratu !!!
  • Re: Ha,ha,ha, super spółka. Autor: ~bart [91.228.113.*]
    maruda sprzedaj ten swoj mini pakiecik, inni chetnie skorzystaja,
    odrobisz gdzie indziej widac ze masz glowe do tego:)
  • Re: Ha,ha,ha, super spółka. Autor: ~As [37.248.138.*]
    O twoich małych rzeczach lepiej nie będę pisał. Jestem realistą i nie patrze przez różowe okulary. W tym tygodniu był jeden dzień porządnego handlu ale to chyba był przypadek
  • Re: Ha,ha,ha, super spółka. Autor: ~as [89.151.46.*]
    co tu dużo mówić , super spółka
[x]
MARVIPOL 0,00% 11,00 2026-05-14 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.