• Raport Autor: ~Raport [94.42.1.*]
    KREZUS SA (7/2020) Złożenie odpowiedzi na wniosek o ogłoszenie upadłości Emitenta
    Data publikacji: 2020-04-15 Godzina: 19:41
    Raport bieżący 7/2020
    Zarząd KREZUS S.A. z siedzibą w Toruniu (zwana dalej "Emitentem") w nawiązaniu do raportu bieżącego numer 5/2020 z dnia 2 kwietnia 2020 r. informuje, iż dnia 14 kwietnia 2020 r. Emitent złożył odpowiedź na wniosek o ogłoszenie upadłości Emitenta złożony przez trzy osoby fizyczne, o którym Emitent informował dnia 2 kwietnia 2020 r. W odpowiedzi Emitenta wskazał, że wniosek jest niezasadny jako złożony w złej wierze, gdyż Emitentowi przysługuje przeciwko wnioskodawcom wierzytelność przewyższająca łączną wartość wierzytelności wnioskodawców, do czego wnioskodawcy pozostawali w pełnej świadomości.

Jednocześnie Zarząd Emitenta wskazuje, iż pełnomocnik Emitenta powziął informacje, iż przejrzenie fotokopii całości akt sprawy jest niemożliwe ze względu na ogłoszenie na obszarze Rzeczypospolitej Polskiej stanu epidemii. W związku z tym Emitent zawnioskował doręczenie odpisu wniosku wraz ze wszystkimi załącznikami
  • Re: Raport Autor: ~Ramram [91.225.135.*]
    Nie działa, nie prowadzi działalności, nie płaci więc zamknąć tego śmiecia a odpowiedzialni za ten cały bajzel do więźnia.
  • Re: Raport Autor: ~Tom [5.173.4.*]
    Synek ja tu mam pieniądze ciężko zarobione ulokowane nie wymadrzaj się (((
  • Re: Raport Autor: ~Adam [87.248.64.*]
    Najwyraźniej nie tak ciężko zarobione, skoro włożyłeś w śmiecia :)
  • Re: Raport Autor: ~hehe [37.47.34.*]
    Najpierw zawiesili, a potem poinformowali, że zawiesili, więc nawet nie było jak zabrać kapitał.
    Ewidentnie KNF dał ciała.
  • Re: Raport Autor: ~franz [178.235.45.*]
    ja miałem sprzedać wszystkie akcje aby wykazać stratę i wtopiłem jeszcze więcej , KNF mnie załatwił i im nie daruję, idę do sądu..
  • Re: Raport Autor: ~Minus [94.254.204.*]
    Właśnie. Nie pozwolili nawet na odliczenie straty. Na rachunku świeci się na czerwono i nic nie można zrobić.
  • Re: Raport Autor: ~page [193.106.87.*]
    Wysyłacie jakies maile do KNF ? Jakby dziennie dostali 20 maili toby sie tym zajeli. Tam nikt nie pracuje i nic nie robi oni tylko pensje biora. To ta frajerska panstwowa instutucja co jej prezes chciał wymusic łapówke i go nagrali ?
[x]
KREZUS 0,00% 0,56 2018-12-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.