• Radpol uruchamia usługowe Centrum Obróbcze Autor: ~sks [185.93.72.*]
    Radpol uruchamia usługowe Centrum Obróbcze
    W ramach centrum obróbczego Radpol S.A. świadczy kompleksowe usługi obróbki metali. Wszelkie usługi wykonujemy z własnych materiałów bądź powierzonych nam przez klientów
    Dysponujemy nowoczesnym sterowanym numerycznie parkiem maszynowym. Co pozwala na wykonywanie wielu procesów obróbczych w jednym miejscu. Usługę wykonujemy na centrum tokarskim HAAS ST-30Y. Dla zwiększenia produktywności naszej pracy korzystamy z dedykowanego podajnika prętów firmy HAAS.
     Zapewniamy najwyższą jakość wyrobów Nasz zespół to wykwalifikowana kadra specjalistów z wieloletnim doświadczeniem w obróbce metali. Połączenie technologii i ludzkiego doświadczenia gwarantuje, że detale jakich potrzebujesz będą dokładnie takie jak w projekcie.
  • Re: Radpol uruchamia usługowe Centrum Obróbcze Autor: ~odp [37.47.33.*]
    Link:
    link 
    Radpol poszukuje nowych rozwiązań, to dobrze.
  • Re: Radpol uruchamia usługowe Centrum Obróbcze Autor: ~RadPolFan [37.47.56.*]
    Siły na odbicie brak ,
    Papier rozrzucony po ofe i tfi , brak kapitana to niestety jesteśmy tam gdzie jesteśmy ,
    Rozdrobnienie kapitału utrudnia wzrosty ,
    Marzy Mi się wezwanie albo wejście w akcjonariat branżowego ,
    Po udanej restrukturyzacji jesteśmy w zasadzie na minimach kursowych ,
    Powinno być 1.8-2.0 minimum
    Wiem ze lepiej było by zachować zysk w spółce ale tak mi wkracza ze przynajmniej z 5gr dywidendy mogli by wypłacić na otarcie łez
  • Re: Radpol uruchamia usługowe Centrum Obróbcze Autor: ~RE [5.60.127.*]
    Niestety nie wypłacą.
    Ogólnie akcjonariusz powinien być na pierwszym miejscu, dzisiaj jest taka tendencja, że jest tylko dawcą kapitału.
    A jak straci kasę, to zawsze można powiedzieć, że dobrze takiemu kapitaliście!!!!
[x]
RADPOL -3,75% 1,93 2022-02-03 17:04:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.