Dnia 2020-04-15 o godz. 10:13 ~Początkujący napisał(a): > Haha dobre. Spadło dziś do 20 i odbiło jednak... milo a jakie twoje przewidywania? Bo wysmiewac to łatwo
moje przewidywania znasz, a w przewidywania wyników jednej sesji się nie bawię, nie jestem spekulantem, ani kolarzem. Co odbiło? z -9% na -6%? to nadal kolejna sesja z rzędu na wyraźny minus. 20 zł, to naturalne psychologiczne wsparcie, ale nie ma argumentów za tym, żeby nie zostało złamane.
Koledzy chyba mnie jeszcze nie znaja. Jak wszyscy wieszczyli spadek na GETIN przy 1.50, ja twierdzilem ze dojdziemy do 2.7 i dokladnie tak sie stalo. Minimum na dzisiaj na CDA to 30. Przekonamy sie pod koniec sesji
Dnia 2020-04-15 o godz. 09:51 ~RSI napisał(a): > Przekonasz sie jeszcze dzisiaj. Przypominam rowniez o odwrotnej korelacji z WIGiem
dobrze, czekamy na Twoje wyimaginowane 30 zł. Skoro strzelamy bezsensownymi liczbami to ja strzelam zamknięcie 20,00- 21,50. Zobaczymy kto będzie bliżej :)
O nie...co to się stało...miało przecież być dzisiaj 30, a nawet 25 nie przebiło....Panie ze sprawdzalnością 95% jak to możliwe, że akurat teraz się pomyliłeś? I jeszcze na koniec ktoś próbował ożenić prawie 10 000 akcji na tym podbitym kursie. Ciekawe, czy to nie znowu zarząd. A może to właśnie nasz "ekspert"?
Uuu boli że na remis z RSI? Stawiałeś na 20 on na 30 a zatrzymało się w połowie na 24,8? Przyjmuję zakłady na jutro i słucham państwa. Podtrzymujecie typy? 20 i 30? Kto będzie jutro bliżej?
Ale jak remis? Najpierw zmień Nick na "ściemniacz", albo coś podobnego. Stawiałem 20-21,50.Do wymysłów pana, który ma (miał) podobno 95% skuteczności zabrakło 5,20. Do mojego "strzału" zabrakło 3,30 to daleko od remisu.
Pan RSI jest zwycięzca. A to z racji ogólnej tendencji do wzrostów, która zapowiadał. Pan opowiadał się za spadkami. A ze RSI nie trafił dziś z kwota 30 zł na zamknięciu? No cóż, sam twierdził ze ma tylko 95 procent skuteczności :)))
Pozdrawiam
Dnia 2020-04-15 o godz. 18:10 ~James-Bond napisał(a): > Pan RSI jest zwycięzca. A to z racji ogólnej tendencji do wzrostów, która zapowiadał. Pan opowiadał się za spadkami. A ze RSI nie trafił dziś z kwota 30 zł na zamknięciu? No cóż, sam twierdził ze ma tylko 95 procent skuteczności :))) > > Pozdrawiam
Ty tak serio? Gdzie Ty miałeś tę ogólną tendencję wzrostową skoro do 16 kurs był na mocnym minusie, a na koniec tylko ktoś wyciągną paroma akcjami? Następny życzeniowiec, dla którego własna interpretacja jest ważniejsza niż matematyka/ fakty?
Ponad 2k akcji kupionych po 15:20 z tendencja wzrostową, do refleksji transakcja na 1akcje za 23.1 przy kursie ogólnym 24.95. Czyżbyś to był ty Milo? W każdym razie ktokolwiek to zrobił to nieładnie tak zaniżać
Dnia 2020-04-15 o godz. 19:01 ~Początkujący napisał(a): > Ponad 2k akcji kupionych po 15:20 z tendencja wzrostową, do refleksji transakcja na 1akcje za 23.1 przy kursie ogólnym 24.95. Czyżbyś to był ty Milo? W każdym razie ktokolwiek to zrobił to nieładnie tak zaniżać
Tak...to na pewno byłem ja....marnuję pieniądze, żeby kupić jedną akcję, której wartość spadnie+ kasę na prowizję, żeby co? Myślenie godne inwestora...proszę podaj ze dwa/ trzy sensowne argumenty po co miałbym to robić?
Poziom Twoich wypowiedzi jest coraz niższy i coraz więcej desperacji w nich czuć. Boli, że nie udało się wyjść bez straty, chociaż było tak blisko?
Tak, na serio. Ponieważ z tego co kojarzę to RSI już wczoraj twierdził ze dziś nastąpi zmiana kierunku. Pan uważał ze będą dalsze spadki. I mimo, ze kurs na początku spadł to później zaczął odbijać by dzień zakończyć w sposób, który daje nadzieje na optymizm.
Miłego wieczoru życzę
Dnia 2020-04-15 o godz. 19:23 ~James_Bond napisał(a): > Tak, na serio. Ponieważ z tego co kojarzę to RSI już wczoraj twierdził ze dziś nastąpi zmiana kierunku. Pan uważał ze będą dalsze spadki. I mimo, ze kurs na początku spadł to później zaczął odbijać by dzień zakończyć w sposób, który daje nadzieje na optymizm. > > Miłego wieczoru życzę
Nie twierdził, że tak sobie "zacznie odbijać". Twierdził, że sięgnie 30zł i znacząco przestrzelił. To spory błąd jak na "analizę" osoby z 95% skutecznością. Co więcej opinia niczym nie uzasadniona, ani fundamentalnie, ani chociażby AT co oznacza zwykłą spekulacyjną nagonkę :)
Tymczasem Netflix przebił nowy historyczny rekord i ruszył na tysiaka. A my ruszamy na 100. Obostrzenia beda trwaly latami, to będzie dekada pandemi, zaraz i kwarantan.