• wzrost przychodow INFO Autor: ~plantek [85.221.194.*]
    http://www.notoria.pl/nol_espi_ebi.php

http://www.notoria.pl/nol_espi_ebi.php

Ponad 600tys wiekszy przychod w sumie, bo nie wliczyli tego w raport czytac uwaznie, a wiec wzrost przychodow z niecalych 2mln na ok 2,7zl to jest ponad +30% wyzszy przychod rok do roku za okres styczen-marzec, czekamy na wiesci jeszcze odnosnie maseczek od tego czwartku rusza sprzedarz, to pewnie cos skrobna jeszcze i inni z wydmuszek co juz urosly jak: biomaxima, biomedlublin, blirt, hemp, mbfgroup i inne powinni sie u nas pojawic, FF tylko 25% niska kapitalizacja, wykres na dnie, jest gdzie i pod co rosnac - mnaseczki jak na innych(maseczki, rekawice, testy na covid)
  • Re: wzrost przychodow INFO Autor: ~rafaelitos [91.123.188.*]
    Myślę, że źle to czytasz i wzrost sprzedaży o ok 5% tak jak napisali. Niemniej wg. mnie spółka godna uwagi i niedowartościowana.

• Re: wzrost przychodow INFO Autor: ~plantek [85.221.194.*]
    Emitent zaznacza, że przychody za okres stycznia 2019 r. w wysokości 0,64 mln zł zostały wygenerowane w ramach jednoosobowej działalności gospodarczej Wiktor Pyrzyk Plantwear. Rejestracja przekształcenia w spółkę akcyjną nastąpiła w dniu 2 lutego 2019 r., w związku z czym przychody za styczeń 2019 r. nie zostaną ujęte w kwartalnym sprawozdaniu finansowym Emitenta za 1 kwartał 2020 r.

640tys zl nie uwzglednili w raporcie, nie mniej dobra spolka prawie 1mln zl zysku cc/z ok 10 a sie zmniejszy wraz ze wzrostem przychodow i zyskow, no i maseczki jest szansa na duzy spekulacyjny wzrost jak na inych juz balonach a wczesniej tez byly niezauwazone: mercator, biomed, biomaxima, hemp, mbfgroup - u nas sie dopiero zacznie podobny rajd o te 500 do 1000% mysle jak na wyzej wymienionych spolkach, pozostaje czekac cierpliwie i dobierac poki tanio nisko jeszcze, poki nie ma pionowej kreski na wykresie w gore :)
  • Re: wzrost przychodow INFO Autor: ~rafaelitos [91.123.188.*]
    Zgadzam się z możliwym rajdem w górę.
    Niemniej maseczki nie będą miały tu żadnego znaczenia.
    Podobnie jak to, że spółka jest eko i sadzi drzewa.
  • Re: wzrost przychodow INFO Autor: ~Mat [165.225.38.*]
    Wiadomo że maseczki może nie są głównym zródłem dochodu, ale mogą też okazać się dobrym strzałem, kują żelazo póki gorące
    Wynik mega!, w tym że mamy kryzys i konsumpcja spadła

[x]
PLANTWEAR 0,00% 1,15 2023-11-15 13:57:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.