Ramzes a czego Ty sie tu spodziewasz? Nie pamietasz jak bylo z f24??
A gdzie jest Bartosz Tomalkiewicz???~
Tak pisali na forum wtedy!......
Przejrzałem na Bankierze "Goldwyna" i stwierdziłem, że w zakładce "Władze i zatrudnienie-Historia zmian zarządu i rady nadzorczej" brakuje głównego nieudacznika tej spółki, wielce wykształconego (po handlu zagranicznym), posiadającego wieloletnie doświadczenia w prezesowaniu i doprowadzaniu spółek do bankructwa, vide (F24), Pana Prezesa Bartosza Tomalkiewicza, a przed kolejnym bankructwem uciekł jak szczur z Goldwyna doprowadzając spółkę z ceny 0,70 gr. do 1gr. Czyżby próbowano wymazać jego niechlubne prezesownie w Goldwynie i oczyszczenie jego CV, aby dalej mógł bajerować przyszłych inwestorów - (czytaj frajerów) swoim wypasionym CV. A co się dzieje z jego "ołówkową" spółką, która wedle jego zapewnień powinna być już na giełdzie co najmniej od roku, tak jak F24 wg. jego zapewnień co najmniej od roku powinna być przywrócona do obrotu. UWAŻAĆ NA TEGO "BUSSINESMANA"
Ile spółek on i konopka położyl...inwestorzy stracili tu duze pieniadze..a zobaczymy co z nami bedzie...
On nie ma pomyslu i kasy...dlatego kisimy sie tu od lat...
Nie zniechecam..sam chce zeby to poszlo bo mam jeszcze tego troche...ale widze ze to sie ledwo otwiera i mistrz bartek podbija malymi kwotami by ulica brala....wszystkie gnioty poszly ale nie nasz....