Jedno jest pewne leszczyki, na NC to nie wybije bo będzie cichy debiut i dopiero na GPW to wystrzeli. Nie podniecajcie się za szybko, spółka dla cierpliwych a ja tam Klasztorowi zaczynam coraz bardziej ufać po ostatnich wypowiedziach. Odzysałem wierę w 7 gr o którym wspominał.
Czyli twierdzicie że dałem się ubrać po średnio 16,5 gr? To kasa firmowa którą trzymam na ubezpieczenie 45 samochodów w mojej firmie żo na myśli że te pieniądze są na lokacie i chciałbym wiedzieć czy jestem w stanie zarobić lepiej niż na lokacie bo kolega mi polecił ten biznes a ja się nie znam w ogóle i proszę o opinię.
Dnia 2020-04-14 o godz. 15:56 ~Proszę-o-pomoc napisał(a): > Czyli twierdzicie że dałem się ubrać po średnio 16,5 gr? To kasa firmowa którą trzymam na ubezpieczenie 45 samochodów w mojej firmie żo na myśli że te pieniądze są na lokacie i chciałbym wiedzieć czy jestem w stanie zarobić lepiej niż na lokacie bo kolega mi polecił ten biznes a ja się nie znam w ogóle i proszę o opinię.
Jesteś na dobrej drodze, oddaj w komis wszystkie samochody i za tą kasę tankuj. Tu masz linki: https://www.facebook.com/Golden-NIKO-Lombard-L%C4%99dziny-d%C5%82ugosza-36-po%C5%BCyczki-pod-zastaw-wszystkiego-1193700144137028/