• silne ręce Autor: ~Tutek [5.184.24.*]
    i pytanie czy słabe ręce juz oddały akcje datawalk, bo przy 42 i 43 był wysyp potem było nic i zatrzymało sie w okolichach 45,90 bo jak teraz trzymają silne ręce to obudzimy sie koło 50 we wtorek wieczorem
  • Re: silne ręce Autor: zubrzyk100 [88.156.138.*]
    Nie wiem czy silne, ale ja skupywalem akcje w okolicach 38-40! Wiecej na fb.

https://www.facebook.com/groups/OdBankrutadoZubrzyk100/?ref=share
  • Re: silne ręce Autor: ~Tutek [37.47.3.*]
    Inwestuje sie tylko kasę która mozna stracić wtedy mozna miec "silne ręce", dzisiaj też wysypali sie po 44-45 a pózniej wróciło na 47, ludzie spokojnie do końca tygodnia na pewno będzie 50 PLN
  • Re: silne ręce Autor: ~Tutek [37.47.3.*]
    no nie mówiłem Biała Marubozu na wykresie technicznym długoterminowym , czyli moze peknąc nawet 60-70 PLN
  • Re: silne ręce Autor: ~swiss [188.155.99.*]
    Oooo biala Maru buzu bazu ...beza?
    Bezy tez lubie. Tylko nie przesladzac. Mimo calej sympatii do mojego portfela...takie pitolenie o AT " moze biala" moze rozowa jest bez sensu.Nikt o zdrowych zmyslach nie kieruje sie tu AT.Albo ich zakontraktuja ( wtedy moze byc fioletowa beza) albo nie.Nagle wszyscy napalaja sie na covid.Ok moze cos z tego bedzie, jednak ten program pracuje dla FBI ( raczej bez ograniczen prywatnosci .Kanciarze takich nie parasoli nie maja.Najnowszy cup : Namierzono dwoch gosci .Jeden nadawal z Australii drugi z Dubaju.Chcieli sprzedac 2 miln. maseczek dla amerykanskiego zwiazku zawodowego sluzby zdrowia...ovzywiscie za 40% przedplata przed dostarczeniem masek, ktore mialy znajdowac sie w magazynie w USA.Oczywiscie magazyn wirtualny.Tam DW znajduje zastosowanie.A przekretow coraz wiecej.Slowem win/win .Wzrost kursu nalezy im sie jak psu buda.:)))
[x]
DATAWALK -0,82% 120,80 2026-05-15 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.