To jest grą globalna. Właśnie trwa stream na żywo. Dla chytrego Janusza 53 zł to dużo ale 15 dolarów dla Amerykanina to tyle co kupno pizzy czy zestawu z Maca
Nie rozumiem każde twoja wypowiedź jest na nie , tylko plujesz na spółkę . Po co? Jak Ci się nie podoba to daj sobie spokój i idź gdzie indziej. Przecież wiesz chyba , że nikt już Cię nie bierze na poważnie hahah.
Płatny naciagaczu odpuść. Bez sensu się pogrążasz. Nie interesuje Cię spółka to nie ma co o niej pisać. W moim odczuciu we wtorek na otwarciu będzie zaskoczenie po weekendowej grywalności i planowanej premierze z 16.04. Ale pożyjemy zobaczymy.
istotnie, spółka mnie kompletnie nie interesuje, natomiast jestem żywo zainteresowany ruchami na akcjach, gdy można kupić tanio i sprzedaż drogo, tylko o to mi chodzi i na każdej na której się pojawiam mam taki sam cel, nie identyfikuję się z żadnym walorem, gdyż jestem profesjonalnym traderem, a nie opowiadaczem dyrdymałów, giełdową ciotą czy dyndającym na haku durnym leszczem, którego na górce ubrali mądrzejsi od niego )))))))))))))
A ja jak zwykle obiektywnie powiem, jestem pod wrażeniem bardzo dobrego odbioru gry AB,wyczekiwało na nią ponad 20k graczy i po dzisiejszym debiucie na steam widzę że to była prawda.W końcu też cena nie jest 3$ i to się chwali
Tyle dobrego co do handlu akcjami będę wypowiadał się na bieżąco i pokazywał to go widzę
Pozdrawiam
Zasadniczo to z 500 tysięcy i myślę że jest to w zasięgu, jeśli się przyjmie. Darkest Dungeon sprzedał się w milionie kopii, a to też prosta gra, nawet prostsza niż ta. A nawet jeśli nie to będą wydawali kolejne gry, najważniejsze żeby gry zarabiały na siebie i będzie do przodu.
Na 500 k kopii raczej bym nie liczył choć potencjał jest,z pewnością cenę powinni utrzymać dłużej by więcej zarabiać skoro są chętni
Tak jak piszecie dla Polaków to jest trochę dla tych co zarabiają w dolarach czy euro to tyle co nic wiem to gdyż od 15 ponad lat zarabiam w euro
Na razie dla akcjonariuszy ważne jest to, ze debiut bardzo udany. Nie w kategoriach fajerwerków czy wystrzału szampana, ale jest się czym pochwalić. W dodatku dobre oceny na steam, co jest niezwykle ważne, bo określona jakość zachęca więcej ludzi do kupna na jak już mija urok premiery. No i dla rozpoznawalności No Gravity jako developera to też jest jakiś krok naprzód.
Mam jeszcze pytanie techniczne dotyczące listy global top seller. Nie wiem dlaczego, ale zniknął mi podział na strony i obecnie mam ją w postaci ciągłej listy, co jest denerwujące bo nie mogę śledzić aż tak dobrze pozycji gier. Wie ktoś może gdzie się to zmienia w ustawieniach? Nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Zgadzam się z przedmówcą,pamiętać należy że żadne studio deweloperskie nie buduje potęgi w rok! Choć AB może być preludium do tego by spółka była lepiej rozpoznawalna, peak ładny, trudno powiedzieć w jakich ilościach się sprzeda ale jak na pierwszy dzień jest znacznie powyżej moich oczekiwań
Akcji nie mam czekam aż opadnie syf po wczorajszym wprowadzenou do obroty aż tylu akcji.Chcę zobaczyć czy rynek to uniesie no przyznacie że teraz trzeba się będzie przyzwyczaić do większych pakietów na s?!
A do tego potrzeba zmiany inwestorów tu siedzących na tych bardziej świadomycjvwlrni zasobniejszych!
Bo nie chce mrozić kasy na spółce bez płynności
Najpierw poobseruje jeśli podoła zdecyduję kupić pakiet, który zauważycie i pojadę na walne o ile wznowią loty z Italy jeśli nie to będę grał małymi paczkami
Pozdro