Kupowałem za 3,5 też zostałem namówiony ale uśredniłem na 2,5 mogę czekać. Ale skąd taki wzrost?? Plotki mówią że szyją maseczki, że będą robić respiratory, ale żadnego info nigdzie....
Maseczki owszem bo mają maszyny do ssycia zaglowków ale respiratory to chyba ze VW potrzebowalby hal na to i by je wyposażył w maszyny. Ja niestety srednia 2.60 więc dalej w ciemnej dupie
ja chyba wszystko z innych spółek wypłacam na to i możliwe, że zbije sobie cenę do 2zł. Generalnie jak spółka rośnie, a nie ma info to wiadomość dla inwestorów, że wchodzi spekuła, ale jak wchodzi to można się przyłączyć. Nie wierzę, że ktoś podbić kurs o 50% tylko po to, żeby zrobić zwałę. Zobaczcie na arkusz zleceń, poniżej 2zł to mało co jest na sprzedaż. Każdy po 3zł liczył na odwrócenie trendu i zostaliśmy z akcjami. Wzieli od leszczów poniżej 2zł, teraz zbierają od krótkoterminowców co jak zarobią po 5% to radość i zostaliśmy my ubrani po 3zł.
Cześć Asdf !! W środę na zamknięciu podbiłem kurs na groclinie i kupilem mały pakiet :) Nie spodziewałem się ze kurs wystrzeli następnego dnia!! Jedna z nielicznych trafnych moich zakupów i decyzji w tym roku zobaczymy co dalej-stratę mam kolosalna ale na innych spółkach ale być może coś odrobie tutaj. Pzd
Ja zaiwazylem ze zlecialo sie paru naganiaczy by nie kupować czyzby chcieli z rana we wtorek kupić tanio. Kurs i tak jest w ciemnej dupieee nawet jak dobije do 2 zł to i tak zbyt malo