• O co chodzi? Autor: ~Zzigzag [188.164.144.*]
    Czy ktoś wie dlaczego to tak idzie w górę? Podpisali jakiś kontrakt czy co?
    Co oni w ogóle robią poza dojeniem dotacji

• Re: O co chodzi? Autor: ~belmi [94.254.171.*]
    dotacje na ten projekt dostali ok 10 milionów , wiem ,ze mieli mały problem z rozliczeniem z PARP...tylko teraz mysle ,ze w czasach wirusa im odpuszcza ...

.Wprowadzenie innowacyjnej usługi SMART LEARNING poprzez wdrożenie wyników projektu badawczo-rozwojowego Nowoczesna Firma S.A.”. Pomimo kłopotów z rozliczeniem projektu i konfliktu prawnego z PARP Emitent przewiduje rozpoczęcie intensywnej sprzedaży usług za pomocą platformy Smart Learning w I kwartale 2020 i osiąganie znaczących przychodów ze sprzedaży abonamentów, e commerce oraz produkcji szkoleń.  

• Re: O co chodzi? Autor: ~Zzigzag [188.164.144.*]
    Dzięki za wyjaśnienie, W szkoleniach e-learnigowych najważniejszy jest content. Tych platform jest wiele. nie wiem dlaczego to akurat miało by być jakimś przełomem. Takich projektów NFPL miało kilka, które niczym Miś Barei spokojnie zgniły.
    Czy możesz podesłać jakiś link (demo) do tej platformy. Jeżeli już ja skończyli i zaczęli sprzedawać to coś powinno być
  • Re: O co chodzi? Autor: ~767 [37.47.113.*]
    Po tej cenie to zbieramy ....co za paj...sprzedają po tej cenie...
  • Re: O co chodzi? Autor: ~767 [37.47.113.*]
    Brak już g...I de...żeby sprzedać po tej cenie .Nie pisze 6zl itp...30gr to zobaczycie
    ..mam 124 tyś...I wiem że nie sprzedam po 30gr...80gr...I jak Tomczyk powie to....będzie mega przejęcie i wejście w ...Tomczyk...prezio pokazałeś się gościem bo legia cię lubi ale
    ...pozdro..od Polonii...wiesz że skończysz jak wszyscy jak nie odasz kasy....twoje biuro to jak lepsza p..Nie wiesz kogo oszukalas na ......zrobiłeś parę baniek na tym...super....będziesz wiesz al kalesony jak Rusko Tomczyk...znam Cię i cię..
  • Re: O co chodzi? Autor: ~aucc [89.228.191.*]
    Ktos upycha akcje?
  • Re: O co chodzi? Autor: ~aucc [5.173.113.*]
    Sypacz sypacz a łapaczy brak?
[x]
NFPL 0,00% 0,16 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.