• Przemyślenia. Autor: ~Grass [213.76.97.*]
    Zacznę od tego, że dzisiaj zakupiłem ładny pakiet a następnie po sypaniu po 4,90 bez końca pakiet zmniejszyłem aż o 65% i jest mi teraz z tym źle. Ktoś zablokował ewidentnie wzrosty, które są nie uniknione. Myślę, że będzie tu grane i to grubo. Produkcja Maseczek rozpoczęta. Zamówienia są. Brawo! Odkupie pakiet we wtorek pytanie po po 6 czy po 8 :(
  • Re: Przemyślenia. Autor: ~ff [79.76.145.*]
    Watpie że bedzie wyzej niz 4,9zł
  • Re: Przemyślenia. Autor: ~Grass [213.76.97.*]
    Ja się zdziwie jak za tyle kupię. Czekaliśmy na produkcję maseczek a mamy już zamówienia.
  • Re: Przemyślenia. Autor: ~ff [79.76.145.*]
    Ale byc moze zleci sie spekulacja ,kto wie? OBY !!
  • Re: Przemyślenia. Autor: ~JK [91.212.223.*]
    Protektor jeszcze nie był grany tu mamy piękne info i żeby nie święta tu już by było wyżej.
  • Re: Przemyślenia. Autor: ~Grass [37.47.27.*]
    Gdyby ktoś nie trzymał na Hama to by było wyżej. Spokojnie czekać :) wtorek mogą być już podwójne widla.
  • Re: Przemyślenia. Autor: ~Akcjonariusz [153.2.247.*]
    W obrocie okolo 3,8 mln akcji. Średnie obroty przed 2 kwietnia to jakieś 5 tysięcy złotych. Od 2 go kwietnia obrot to 780 tysiecy akcji. W pakiecie kupione okolo 280 tysiecy akcji 31 marca po 2.80, wiec to juz chyba czesciowo poszlo w rynek i teraz tylko czas na dalszy wzrost. Spekulacyjny co prawda bo kapitalizacja juz wysoka. Po świętach wtorek i sroda Pump&Dump. Mam za 4.04 licze na skromne 40% spokojnie, nie bedac chciwym.
    Zyskow i zdrowia!
  • Re: Przemyślenia. Autor: ~Ricard216 [79.124.93.*]
    2,5 mln maseczek....nie za dużo...rozlozone na 6 miesięcy....mbf 2mln w tydzień sprzedał...
  • Re: Przemyślenia. Autor: ~onto [89.64.72.*]
    jak dobrze czytam ze zrozumieniem ten raport to:
    1. do 30 czerwca ARP kupi za 1,7 mln PLN nie wiadomo ile masek
    2. następnie co miesiąc! ma prawo kupić 2,5 mln maseczek po określonej cenie
  • Re: Przemyślenia. Autor: ~Akcjonariusz [89.64.62.*]
    Jak dla mnie nie ma to większego znaczenia w tych warunkach. Spekula podbije i trzeba wiać. Można liczyć tylko ze akcje będą tak wysoko jak w 2007 jak dostali zamówienie na trzewiki za ponad 2mln.
  • Re: Przemyślenia. Autor: ~Max [31.0.81.*]
    I tu mam pytanie czy sytuacja jest podobna czy zupełnie inna ??? Bo firma dostała drugie zródło dochodu ???
  • Re: Przemyślenia. Autor: ~vis [78.108.180.*]
    Pod RZADOWE kontrakty, dostawy i nakazy zakazy powinna spekula to pociagnac , stabilna spolka renomowana - jak niejaki BLIRT z tymi testami tam byla podbitka kilka razy?
  • Re: Przemyślenia. Autor: ~Akcjonariusz [153.2.247.*]
    Az na tyle co na BLIRT nie licze, ale byloby pieknie, tam byly 2 infa na zamowienie od krajowej jednostki budzetowej. Byl juz Protektor po 6, takze moze i do 7 po swietach pociagniemy. Zobaczymy. Trzeba obserwowac i miec palec na enterze. Bujac bedzie na pewno.
[x]
PROTEKTOR 0,00% 1,40 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.