Zacznę od tego, że dzisiaj zakupiłem ładny pakiet a następnie po sypaniu po 4,90 bez końca pakiet zmniejszyłem aż o 65% i jest mi teraz z tym źle. Ktoś zablokował ewidentnie wzrosty, które są nie uniknione. Myślę, że będzie tu grane i to grubo. Produkcja Maseczek rozpoczęta. Zamówienia są. Brawo! Odkupie pakiet we wtorek pytanie po po 6 czy po 8 :(
W obrocie okolo 3,8 mln akcji. Średnie obroty przed 2 kwietnia to jakieś 5 tysięcy złotych. Od 2 go kwietnia obrot to 780 tysiecy akcji. W pakiecie kupione okolo 280 tysiecy akcji 31 marca po 2.80, wiec to juz chyba czesciowo poszlo w rynek i teraz tylko czas na dalszy wzrost. Spekulacyjny co prawda bo kapitalizacja juz wysoka. Po świętach wtorek i sroda Pump&Dump. Mam za 4.04 licze na skromne 40% spokojnie, nie bedac chciwym. Zyskow i zdrowia!
jak dobrze czytam ze zrozumieniem ten raport to: 1. do 30 czerwca ARP kupi za 1,7 mln PLN nie wiadomo ile masek 2. następnie co miesiąc! ma prawo kupić 2,5 mln maseczek po określonej cenie
Jak dla mnie nie ma to większego znaczenia w tych warunkach. Spekula podbije i trzeba wiać. Można liczyć tylko ze akcje będą tak wysoko jak w 2007 jak dostali zamówienie na trzewiki za ponad 2mln.
Pod RZADOWE kontrakty, dostawy i nakazy zakazy powinna spekula to pociagnac , stabilna spolka renomowana - jak niejaki BLIRT z tymi testami tam byla podbitka kilka razy?
Az na tyle co na BLIRT nie licze, ale byloby pieknie, tam byly 2 infa na zamowienie od krajowej jednostki budzetowej. Byl juz Protektor po 6, takze moze i do 7 po swietach pociagniemy. Zobaczymy. Trzeba obserwowac i miec palec na enterze. Bujac bedzie na pewno.