• WITAM SERDECZNIE AKCJONARIUSZY Autor: ~Tomi [31.0.81.*]
    Od ponad roku Jestem akcjonariuszem spółki hgames.

Przez cały rok powoli zbierałem akcje na chwile obecna mam bardzo dużo akcji kiedyś się pochwalę.

Wszystko zaczęło się od gry Edengrad... Kupiłem grę i grałem i gra jest super... Byłem zachwycony grą i pomysłalem ze zacznę zbierać akcje... Z każdej wypłaty odkładalem pieniądze na akcje hgames. Jestem bardzo szczęśliwy że mam akcje spółki hgames i czekam na grę Edengrad.

Pewnie zauważyliście że spółka ma nisko kapitalizacje a robi zaawansowana grę Edengrad.

Inne większe spółki nie mają takiego projektu.

Edengrad to może być hit na cały świat... Dobra gra i online...

Inne spółki które robią zaawansowane gry mają kapitalizacje nawet 20 razy większą...

Teraz o prezesie i właścicielu spółki hgames.

Pan Dawid modro to bardzo dobry i utalentowany człowiek... Ma kilka spółek i spółki maja się dobrze i na siebie zarabiają...

Pan Dawid modro do biznesu podchodzi profesjonalnie. Nie inwestuje pieniędzy bez powodu...

Moim zdaniem kupił spółkę bo zobaczył potencjał w grze Edengrad.

Pozdrawiam serdecznie Tomi
  • Re: WITAM SERDECZNIE AKCJONARIUSZY Autor: ~Huckleberry [80.111.34.*]
    Radze nie podniecac sie, ale troche racji masz.

Ta spolka przypomina mi The Dust, ktory tez byl trupem. Kupowalem go po 2-3 z a sprzedalem po 15 zl

Tu zrobie to samo. Na razie nie zdardze ile mam akcji. Ale sporo i ciagle dokladam malymi lyzeczkami, aby nie zawyzac kursu.

Co to Edengradu to moze byc ciekawa gra. Czasu troche minelo od 1 wersji i musza duzo zmienic. Moze wezma cos z Green Hell?

Bede mial niedlugo nizalezna recenzje i podziele sie.

Zycze Bezpiecznych Swiat.
[x]
NEURONE -1,05% 0,94 2026-03-18 12:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.