• spie spokojnie Autor: ~dan [91.192.89.*]
    PCC Exol zaznacza, że nie jest w stanie miarodajnie oszacować skutków epidemii koronawirusa. Akurat w tym przypadku nie muszą być one tylko negatywne.
    „Obecnie, w dobie kryzysu epidemiologicznego, istnieje bardzo duże zapotrzebowanie na profesjonalne detergenty i środki myjąco-czyszczące, na rozwoju których aktualnie w szczególności koncentrujemy się.” – napisano w liście zarządu do interesariuszy spółki.
    Być może pozytywnego wpływu epidemii oczekuje też główny akcjonariusz Exolu – niemiecka grupa PCC – skupujący akcje spółki w styczniu i lutym, tuż przed wybuchem epidemii.
  • Re: spie spokojnie Autor: ~sztyrlic [178.37.105.*]
    dla mnie to wygląda, że spółka będzie wycofana z giełdy i niemiecka matka skupuje papier od grudnia to komunikaty oficjalne , a ostanie spadki także także na dużych obrotach są łykane . Niestety to oznacza że spadnie do 1,7 a na resztówkę zrobią wezwanie po 3 zł i gawiedź będzie klaskać że prawie 90 % więcej. Takie jaja to tylko na bananowej , paczkomaty są tu wybitnym przykładem golenia gojów .
  • Re: spie spokojnie Autor: ~PCCCorona [194.230.16.*]
    Co by nie było to i tak zarobimy swoje a owieczki już sprzedały większość jak mniemam pędzie ostatnich dni. Buźka
  • Re: spie spokojnie Autor: ~Inwestor [89.66.141.*]
    Będzie 2.14 potem 2.41 przystanek po PKC 2.8 przeskoczy ....
    A na koniec 6.04
  • Re: spie spokojnie Autor: ~Robek [5.173.180.*]
    Obudź się , lepiej żeby rosło pomału bez spekuly , fajerwerków, pieniądze lubią ciszę.
  • Re: spie spokojnie Autor: ~ja999 [89.64.45.*]
    a ja sprzedałem wszystko ... ze stratą ale myślę, że odkupię 15-20% taniej. Wesołych Świąt wszystkim
  • Re: spie spokojnie Autor: ~Robek [5.173.180.*]
    Gratuluję i też Ci życzę zdrowych spokojnych świąt.
[x]
PCCEXOL -0,25% 1,98 2026-05-25 09:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.