• Inwestor długoterminowy Autor: ~Szymek [89.64.8.*]
    Kupiłem Med po 2,10 potem dokupiłem po 4,80 średnia mi się zrobiła 2,46
    Jestem raczej długodystansowcem i takie spadki co 8.04 i 7.04 i 6.04 mnie nie ruszają.
    Jak czytam tych wszystkich forumowiczów to się zastanawiam po co ja na te fora wchodzę.
    Z drugiej strony ciekawość co inni myślą mnie tu przyciąga. Widzę jednak sam kocioł.
    Przesiać to wszystko co tu się dzieje nie jest łatwo. Niewielu a wręcz na palcach jednej ręki można policzyć tych co mówią tu z sensem.
    Zastanawiam się też czy nie zmienić strategi i wychodzić po 3-4 dniach górki i zbierać potem po korekcie 2-3 dniowej.
    Ma to sens. Tylko nie odkupie już w tej cenie początkowej co kupiłem za 1 razem a w dużo wyższej.
    Muszę to przemyśleć
    Pozdrawiam cierpliwych i tych co nie brużdżą tu.

• Re: Inwestor długoterminowy Autor: ~sebix [77.252.62.*]
    dobrze piszesz polac mu ito nie jest srkazm
  • Re: Inwestor długoterminowy Autor: ~Daro [37.30.50.*]
    J.w.
  • Re: Inwestor długoterminowy Autor: ~Franz [37.30.50.*]
    Cierpliwości i będzie ok
  • Re: Inwestor długoterminowy Autor: ~Jakn [91.233.71.*]
    Dokładnie, tylko spokój, to i tak powinno iść do góry. Panika powoduje ogłupienie. Korekta musiała być. Teraz czas na spokojne zakupy tak myślę.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.108.51.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Inwestor długoterminowy Autor: braveheart_ [5.173.216.*]
    Wszedłem tu na długi dystans, cóż nie po to ktoś kupuje 30% akcji żeby zrobić bankruta.
  • Re: Inwestor długoterminowy Autor: ~investingrowth [79.184.239.*]
    Dokładnie. Cel JR Holding w odniesieniu do Medcamp to pewnie kapitalizacja zbliżona do tej jaką osiągnął Columbus Energy. Generalnie spółki biotechnologiczne mają na światowych rynkach wysokie wyceny a teraz będą mieć jeszcze wyższe.
  • Re: Inwestor długoterminowy Autor: ~rozsadny [212.180.215.*]
    tymbardziej, że wolumen w porównaniu do wcześniejszych dni na bardzo niskim poziomie, oznacza to ze poziom panikarzy spada do zera. Nie ma już ludzi, którzy chca sprzedać akcje w tej cenie. Jakieś pozytywne info i idzie do góry
  • Re: Inwestor długoterminowy Autor: ~Jurek [94.254.224.*]
    Kiedyś byłem długodystansowcem - kiepsko na tym wychodziłem
    Przez konieczność siedzenia w domu - dokładnie się przyglądam - i zarabiam
    jak spółka urośnie 15-20% (chyba , że rośnie szybciej) to ją opylam - nie czekam na 50%
    Ta taktyka pozwoliła mi w ostatnich 2 tygodniach nieźle zarobić - mówię żonie i dzieciakom , że ojciec w domu zarabia więcej przy komputerze jak w robocie ( dla tego okupuję go od 9 do 17) , a dla młodych mam na komputery, żeby się nie szarpali !!!!
    Jeszcze nie kupiłem bo sklepy zamknięte .

Wszystkiego najlepszego na Święta dużo zdrówka i nie złapanie "korony"

Jurek
[x]
MEDCAMP 0,00% 0,74 2026-04-15 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.