Pamiętam jak rok temu szły sygnały że umowa już tuż tuż :))) wiosna lato . teraz jest podobnie , dużo gadania i zapewnien , spodziewam się żę umowy zobaczymy jak świania niebo :))) ( z całym szacunkiem dla świni ) poz
A myślicie że wymyśleć coś nowego to łatwa sprawa.. Jeśli technologia się sprawdzi to potencjał jest taki że rozwali konsolę.. Jeśli.. dlatego taka wycena.. Ja wierzę w tę technologię.. Gdzieś się sprawdzi..
Bądź zauważyć jedną istotną rzecz: Od 4 lat coś wdrażają 1- drukarka _ temat przepad 2- solary - temat przepad 3 - głowice ( z chińczykami )- rok temu oficjalnie przepad 4- teraz tłuką licencje , ciekawe co będzie następne jak to przepadnie pewnie tusze ..... z dużej chmury mały deszcz ( kapusniak )
Wywaliłem przed pandemią czując zwałę ale już odkupiłem z nawiązką. Ale generalnie jestem w plecy na razie na inwestycji w spółkę. Niemniej jednak wierzę że projekt wypali w końcu.
Cierpliwości. Świat idzie do przodu a nowe technologie odgrywają coraz większa rolę. Jeśli uda się wprowadzić technologię xtpl w chociażby jednej firnie (a z tego co kojarzę to rozmawiają z kilkoma) to tutaj będzie kosmos i nowe maksima. W drożenie technologii przeniesie firm w na inne poziomy i nie chodzi tylko o kurs akcji ale o przede wszystkim o wiarygodność. Jeśli to co oferuje xtpl sprawdzi się w jednej firmie to sprawdzi się i w 10-20 innych. Jedno jest pewne - pierwsza komercjalizacja zmieni oblicze firmy. Trzymajcie się i nie traćcie wiary.
Nikt nie może mieć do nikogo pretensji każdy kupuje i sprzedaje i liczy na siebie Jakiś biedak sprzedał po 55 zł i jego sprawa.. Trzymajcie się chłopaki akcji..