• Jak bankrut Autor: ~Klops [46.174.24.*]
    się zachowuje, a nawet gorzej.
  • Re: Jak bankrut Autor: ~jack_strong [89.228.138.*]
    Fundusz prawdopodobnie wychodzi, tak myślę.

• Re: Jak bankrut Autor: ~Klops [46.174.24.*]
    Na pewno fundusz. Myślę, że zostało mu ok. 50 tyś. akcji i będzie spał do dna. Nie zmienia to faktu że zainteresowanie ta bardzo dobrą fundamentalnie spółka jest bliskie 0.
    Jeżeli spółka będzie się rozwijać jak do tej pory, to nie boję się o przyszłość. Swego czasu rynek nie dostrzegał potencjału Novavisa, można było kupować akcje po 1,20 zł, a niedługo później kurs eksplodował.
    Uwaga: To jest moja subiektywna uwaga, jestem posiadaczem akcji APE.
  • Re: Jak bankrut Autor: ~MS [94.251.233.*]
    Niski free float odstrasza ,spółka co roku płaci dywidende co powinno być zachętą do kupna akcji sam się zastanawiam od dłuższego czasu Pozdrawiam
    Dla mnie long-term, z możliwością dalszego uśredniania. Pozdrawiam.
  • Re: Jak bankrut Autor: ~manola [83.16.238.*]
    ja nabyłem po najniższym kursie w historii - ale za to w momencie kiedy osiągnęła najlepszy wynik. Wykres wygląda fatalnie - ale morze zadziała formacja podwójnego dna.
  • Re: Jak bankrut Autor: ~lesio [83.14.44.*]
    Najgorsza spółka na giełdzie. Nawet bankruty poodbijały po 100% i wróciły do cen sprzed koronawirusa. A tutaj dalej wywalanie akcji. Chyba czas na to, żeby zarząd ogłosił skup, bo to jak jest odbierana spółka na rynku to wstyd dla niej i dla zarządu.
  • Re: Jak bankrut Autor: ~ler [89.64.11.*]
    Ale podbitkę PK zrobił w czwartek i w piątek i wywalił. Znam bardzo dobrze jego i jego 2 dniowe podbitki -robił już takie podbitki na Sanwilu i na Herkulesie.Po takich podbitkach naiwni zostają z rękami w nocnikach.
  • Re: Jak bankrut Autor: ~Wienio [46.232.128.*]
    Bzdury. Lekka korekta, wsparcie na 2zł - widać dobrze ten poziom na wykresie rocznym. Lecimy dalej do góry.
[x]
APSENERGY 1,01% 3,00 2025-10-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.