Na pewno fundusz. Myślę, że zostało mu ok. 50 tyś. akcji i będzie spał do dna. Nie zmienia to faktu że zainteresowanie ta bardzo dobrą fundamentalnie spółka jest bliskie 0.
Jeżeli spółka będzie się rozwijać jak do tej pory, to nie boję się o przyszłość. Swego czasu rynek nie dostrzegał potencjału Novavisa, można było kupować akcje po 1,20 zł, a niedługo później kurs eksplodował. Uwaga: To jest moja subiektywna uwaga, jestem posiadaczem akcji APE.
ja nabyłem po najniższym kursie w historii - ale za to w momencie kiedy osiągnęła najlepszy wynik. Wykres wygląda fatalnie - ale morze zadziała formacja podwójnego dna.
Najgorsza spółka na giełdzie. Nawet bankruty poodbijały po 100% i wróciły do cen sprzed koronawirusa. A tutaj dalej wywalanie akcji. Chyba czas na to, żeby zarząd ogłosił skup, bo to jak jest odbierana spółka na rynku to wstyd dla niej i dla zarządu.
Ale podbitkę PK zrobił w czwartek i w piątek i wywalił. Znam bardzo dobrze jego i jego 2 dniowe podbitki -robił już takie podbitki na Sanwilu i na Herkulesie.Po takich podbitkach naiwni zostają z rękami w nocnikach.