• Moonlit -co dalej? Autor: ~moon [188.146.160.*]
  • Re: Moonlit -co dalej? Autor: ~inwestor_jr [188.147.39.*]
    Artykuł w zdecydowanie negatywnym tonie pokazuje Studio - choć zawiera dużo prawdy dotyczącej działalności zespołu w 2019 roku i z tym nie można się nie zgodzić. Negatywne stwierdzenia dotyczą nowych tytułów spółki ktore maja stwoje karty Steam i są realizowane MB lub będą DT. Nie można ich porównywać do projektu Baikonur który nie wyszedł nawet z fazy koncepcyjnej i nie miał nawet swojej Steam Karty. Chodzą plotki że projekt Baikonur został skasowany za rada kierownictwa PlayWaya bo stanowiłby wewnetrzną konkurencję dla innych produkcji z grupy o podobnej tematyce ktore już znajudują się na top wishliscie Steama.
  • Re: Moonlit -co dalej? Autor: ~Piotr [78.11.153.*]
    Autor jest pragmatykiem. Jego odczucia co do teraźniejszości i przyszłości Moonlit są mi bliskie.
  • Re: Moonlit -co dalej? Autor: ~Akcjonariusz [89.64.62.*]
    Nie mogę się zgodzić z poniższym - szczególnie ze Discovery ma wspierać gre.
    Deadliest Catch: The Game – pełna wersja ma być wydana 14 kwietnia – po wynikach wersji Early Acces trudno oczekiwać dużego sukcesu.
  • Re: Moonlit -co dalej? Autor: ~inwestor_jr [188.147.39.*]
    Ja sie nie zgadzam z sugerowaniem czytelnikom iż Model Builder oraz Dog Trainer mogą być niedokończone przez Spółkę. Nie wiem czy nawet taknie insynuacje są zgodne z prawem?
    Co do Deadliest Catch - nie mam odczuć ale raczej dużego sukcesu bym nie wróżył - zresztą ta gra to już historia. Bużdzet nowych produkcji nie opiera się na wpływach z DC ale gdyby wpływy (20% zysków) się pojawiły nikt by nie narzekał.
[x]
MOONLIT 0,00% 0,30 2025-11-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.