Odbija czy nie - nieważne. MVP odbije, jak nie dzisiaj to za 3 miesiące. Nie wiem jaki macie horyzont inwestycyjny ale ja z dużo większym spokojem patrzę na kurs MVP na swoim koncie maklerskim, niż na swoje lokaty... Bo to o ich rentowność obawiam się bardziej...
Transek 75 wyśpij się przelicz rano
czy nie warto sprzedać z jeszcze z zyskiem bo za długo jesteś na tej spółce i wtedy może ruszy bo się akcjonariat odnowi .
Polowe sprzedalem z zyskiem 38 % druga polowe mam na ta chwile - 15% cioto .policz ile na plusie. A ty na Marvipolu straciles duzo wiecej i stracisz na takich syfach jak Softblue ty nieudaczniku oldboy czy gentle z baha. Ile tam straciles ? Bo ja na bahu w ciul zarobilem cieniasie. Jadaczka ci sie dalej nie zamyka nawet w wyniku swoich porazek. Hazard ji forum bankierj est dobry dla takich jak ty, bo wiekszych rzyjemnosci w zyciu nie doswiadczasz. To taka szybka analiza twojej daremnej osobpwosci.
odbija ale bez Marvipolu, ten to się zachowuje jak by miał chęć jeszcze spadać, takie wyniki i taki syf, ma ktoś pomysł dlaczego? czy to nie przypadkiem wina akcjonariatu?
Jak zwykle atakujesz mnie personalnie i zero merytoryki po co ja wogole z toba dyskutuje. Przeciez ty i tak nic nie zrozumiesz. Chodzi ci tylko o prymitywne zaczepki.