Podejrzewam, że fundusz Longterm już tutaj co nieco zainwestował, a szef funduszu zacznie się wypowiadać na temat Synektika za jakiś czas. Oni tak działają. Wspomnicie moje słowa.
Ten filmik to chyba raczej humorystycznie należy traktować. Nie wierze że można na podstawie wypowiedzi tego Pana podejmować decyzje inwestycyjne. Może to wymogi formy w jakiej wystąpił ale nie sprawia wrażenia kogoś kto mógłby w czymkolwiek doradzać. Pewnie dużo gra bo ewidentnie jest zafiksowany na spółki gamingowe. Zgadazam się z dankiem, to prędzej niż później będzie min 20
Ja też to zaobserwowałem. Oni na początek sami kupują spółki. Potem robią jakiś Live dla wybranych osób proponując te spółki. A na sam koniec wrzucają do sieci. Tak czy siak. 20 pęknie w ciągu max 1,5 miesiąca.
Jednak longterm się nie mylił. Trzeba patrzeć kto jest głównym inwestorem w spółce i na tej podstawie inwestować. Trzeba po prostu kopiować największych graczy jak Pan Mariusz Książek. Ale i tak jesteśmy w lepszej sytuacji od niego, bo on kupił drożej. :-)