Miraculum to wydmuszka nic nie produkuje, zleca produkcje w innych firmach kosmetycznych, Jakie ilości są w stanie wyprodukować dla miraculum, jak zapewne obecnie sami nie mogą zrealizować wszystkich swoich zamówień. Zapewne są jakieś kontrakty, ale znamy wyniki sprzedaży spółki więc proste
Do bankiera i RR -pewnie żeście nieźle potracili i sprzedali prawie na samym dnie ,że wszędzie wklejanie durne skopiowane posty.Bankier jakie rolowanie ,pisałem gdzieś i sprawdzałem, w 2014 zadłużenie sięgało ponad 48 000 000., a za 3 kw. 2019 roku 28 500 000 . Wychodzą z zadłużenia dlatego mamy taki kurs i brak zysków ,za to straty coraz mniejsze ,a jak już wszystko będzie dobrze za parę lat to będzie można kupić po 10 zł.
warto porównywać jabłka do jabłek.. obecna ekipa rządzi od q4 2016, więc zadłużenie z tego okresu trzeba porównywać. spadek zadłużenia między 2014 a 2016 to wyłącznie zasługa znienawidzonej przez obecny zarząd p. Nowakowskiej.
Dnia 2020-04-07 o godz. 10:56 ~RR napisał(a): > hehe - chytry dwa razy traci - drobni spekulanci sprzedają ostatnie akcje - w piątek cena 1,25 - chcesz się założyć - hehe
chętnie się założę ..zaklinaj dalej, jednodniowa korekta jutro dalej up...
Dnia 2020-04-07 o godz. 12:58 ~hehe napisał(a): > Dnia 2020-04-07 o godz. 10:56 ~RR napisał(a): > > hehe - chytry dwa razy traci - drobni spekulanci sprzedają ostatnie akcje - w piątek cena 1,25 - chcesz się założyć - hehe > > chętnie się założę ..zaklinaj dalej, jednodniowa korekta jutro dalej up...
Dnia 2020-04-07 o godz. 12:58 ~hehe napisał(a): > Dnia 2020-04-07 o godz. 10:56 ~RR napisał(a): > > hehe - chytry dwa razy traci - drobni spekulanci sprzedają ostatnie akcje - w piątek cena 1,25 - chcesz się założyć - hehe > > chętnie się założę ..zaklinaj dalej, jednodniowa korekta jutro dalej up...
W 2 DNI W SUMIE -20 LICZYŁEM ŻE DO PIĄTKU BĘDZIE 1,25 ALE JUŻ JEST DO PIĄTKU TO BĘDZIE 1 ZŁ
Raczej będzie niżej niż 1,00 zł. Sprzedaży nie ma w ogóle, jeśli chodzi o makijaż i perfumy, mydła Miraculum( o dziwo też słabo), co do płynów antybakteryjnych, to na tę chwilę ciężko powiedzieć. Gdyby nawet była bardzo duża, to nie zapełni to luki po braku sprzedaży w kolorówce, perfumach i kremach. Ja obstawiam około 0,60 zł za akcje do końca kwietnia.