Trochę mnie poniosło dziś i zbierałem wszystko do 28.20.Niestety nikt nie chciał pociągnąć dalej.W ogóle to widzę słabe zainteresowanie,może niefortunna nazwa trochę myli potencjalnych nabywcôw.Carbon i to z G.Śląska źle się kojarzy.
Też myślę że jest duży potencjał,mają trochę niszowy rynek ale rozwijający się.Są krótko na NC i to w trudnym okresie,
,wirus w tym przypadku jest raczej sprzymierzeñcem.Powinno być dobrze,firma w dobrych rękach.Oby szybko na GPW bo tu są słabo rozpoznawalni.
Surowce, developerka itp. to wszystko ucierpli. Firmy ze zdalnym modelem pracy, w rozwijającym się segmencie mają maja genialny początek. Podziękujcie sobie, że wchodzicie teraz a nie w grudniu 2020. Jak ktoś nie zna firmy sugeruję przejrzenie poprzednich wątków, ilości sprzedaży the Wizards, terminów szacowanych premier (Q2, Q4) i zrozumiecie co tu się kroi. Akcji jest bardzo mało, dlatego buja na niskich wolumenach. Na intradayu widać na czym są spadki i wzrosty. Za niedługi czas kolarz zostanie odcięty.
ps Teraz tradycyjnie trzeba czekać na Konona, bo pewnie zamknął kółko zaraz przyleci, żeby kwiczeć o bankructwie pod próbę nowego pedałowania na 500 akcjach. hehe
Uciekłem od hochsztaplera Czechowicza po kilku straconych latach .zainwestowałem sporo kasy,przez 2 dni zrobiłem połowę obrotów i wierzę że tym razem się nie pomyliłem.
Dnia 2020-04-08 o godz. 13:15 ~Wowa napisał(a): > Zebrałem tego 10tys.szt.w pon.wt.Potrzymam conajmniej do końca roku.
Super! Im mniej wolnego kwita dla tutejszego kółkowicza tym lepiej, a szczególnie dzisiaj widać, że płynność jest niska, dlatego wkrótce albo da spokój albo włączy mu się desperado. Ale wtedy może zostać z niczym. xD
Czekamy na pozytywne komunikaty z firmy, czyli: - datę zbliżającej się premiery Dark Times, - Trailer Warhammera, - update o działaniach spółki córki Iron VR.
@Wowa Co do niszowego rynku - zobacz jak sprzedaje się HL: Alyx, gra TYLKO dla gogli VR. https://steamspy.com/app/546560
Release date: Mar 23, 2020 Owners: 500,000 .. 1,000,000
Pół miliona przekroczyło w 4 dni od premiery. Możecie zerknąć sobie w mój wątek, jaki to był szał. https://www.bankier.pl/forum/temat_potencjal-vr-na-przykladzie-hl-alyx,35891301.html
oldboy, chyba cię wciągnęła ta wirtualna rzeczywistość,wróć do świata realnego i skub po te kilka akcji jak do tej pory.Mam nadzieję,że poważni inwestorzy też się tu pojawią.