• Fundusz Inwestycyjny Autor: ~Krzysiek [89.64.91.*]
    Chcę zapytać was o wasze osobiste opinie na temat funduszy inwestycyjnych. Wiemy wszyscy, że obecnie zanotowaliśmy spadki. W gospodarce zapewne jeszcze będzie się działo źle, i to może się przeciągnąć w czasie. Ja osobiście nie sądzę, żeby spadki były jeszcze głębokie. Jaki można by wybrać fundusz akcji zagranicznych pod kątem przyszłych stóp zwrotu? Dla mnie najlepiej by było aby można go zakupić przez SFI w mBanku. Strony z rankingami jakoś mnie nie przekonują.

• Re: Fundusz Inwestycyjny Autor: ~Daniel [46.215.41.*]
    Jak chcesz się dowiedzieć więcej na temat funduszy to zapisz się na spotkanie w f-trust - szkoła inwestycyjna. Tam rzeczowo Ci opowiedzą co i jak.
  • Re: Fundusz Inwestycyjny Autor: grane335 [31.42.65.*]
    Nie wiem, czy moja opcja jest dla Ciebie odpowiednia, ale inwestuję swoje pieniądze w kasynie online. Kasyna online są teraz bardzo popularne i naprawdę możesz na tym zarabiać, i to właśnie robię. Dzięki takim link blogom z artykułami, w których można znaleźć odpowiedzi na wszelkie pytania dotyczące kasyna, radzę sobie z wieloma grami znacznie szybciej i dlatego zarabiam więcej pieniędzy
  • Re: Fundusz Inwestycyjny Autor: ~Marek [92.43.117.*]
    Jutro będziesz miał ciekawy webinar z analitykiem F-Trust: link 

Polecam zapisać się i zadać ewentualne pytania.