dostalismy 13 emeryture!covid 19 Nas dopada. ja chce sie leczyc w swismed. nie w jakims zapyzialym szpitalu panstwowym co niektorzy lekarze uciekaja na zwolnienie ze zarazeni. niech mnie prywatny pielegnuje i leczy w drogich fartuchach i sprzecie. chce zyc!!!!!!!!!!!!! mam jedno zycie!!!!!!!!!! szwajcary maja tyle kasy,czyli co ?glupsze od naszych?
ale jak na pierwszej stronie,koronawirus tylko teleporady:D no to jedziem na 1 zl :D jak wyskoczy spekola z kasy biomedy,harpe,biomax to zrobta cos :D czy sie boita:D
przy obecnej sytuacji rynkowej wystarczy info typu -rozwazamy prywatne badania na covid 19 lub w zwiazku z duza blokada szpitali panstwowych spowodowana covid19 przystalismy na propozycje rzadowe aby nagle przypadki zostaly kierowane do naszego szpitala w gdansku.wszelki umowy zobowiazujace zostaly podpisane miedzy stronami. grupa swissmed stawia przedewszystkim na ochrone zycia ludzkiego! nasza placowka dysponuje najnowoczesniejszym sprzetem na swiecie. procentowa ilosc ozdrowien wynosi 90%. i na koncu spotu cos zwiazanego z radjo ridzik i kurs lata z automatu w tydzien 300% :D
kto dzis sprzatal akcje z 20000 tysi na 100000tys w 10 minut??:D bogate chco kupic respiratory,placo od 40000zl do 100000zl:)' a co co tam ,niech bedzie w razie w ,na kruzys:) teraz lato a na jsien niby 2 fala:) o tele morele ,teraz nie dam sie wykiwac:) eksperci i fachowcy ze na respirator lezysz bezwladny:( butle z tlenem trzeba miec na biezaca( nie z powietrzem ze rurke wystawisz za okno:). a i fachowca zeby cie czasami ten tlen nie udusil:) regulacjon:) ale co tam tlumaczyc,bedzie respirator ,mam kase i czesc!:) czuje sie jak w mejbeju w filmie elizjum!:D niestety to pl:) wezta kupta respiratory ,djata lozko ,w razie w :) wynajem 10000tys msc:) bez wzgledu czy bedzie potrzebny,a jak bedzie ochronumy zycie ludzkie!