• Ale macie spółe. Autor: ~MICO [109.196.114.*]
    jw
  • Re: Ale macie spółe. Autor: spock55 [37.47.148.*]
    Przecież wiadomo było że kosztowne projekty IT idą teraz do zamrażalnika. Firmy mają inne problemy niż rozwój. Walczą o przetrwanie. Taki spec jak darunio powinien o tym wiedzieć. No ale on sam wisiał na haczyku.
  • Re: Ale macie spółe. Autor: zubrzyk100 [88.156.138.*]
    Tłumaczyłem to Darusiowi, a on dalej swoje! Będzie zjazd na BPX do bazy a najgorsze dla jego klientów jest to, żę nie ma kto odbierać papieru! Możę i rzeczywiście spółka pokazała dobre wyniki, ale to nie ma kompletnie znaczenia w dobie recesji! Mój ukochany Gej gdyby nie Korona latał by lekko po 40PLN!
    On jako że powieszony ze swoją spółdzielnią zwyczajnie naganial bo doskonale wie że historyczne wyniki są w tej sytuacji zupełnie bez znaczenia. Jeszcze w poniedziałek ujadał jak biomaxima była po 18 a teraz jak rozjazd jest z 40 procent to siedzi cichutko i nawet nie odszczekuje. Ktoś naciagniety go kiedyś odwiedzi w tym UK hehe
  • Re: Ale macie spółe. Autor: ~IT [31.183.202.*]
    Dzięki za to wasze głupie gadanie :))) Nie spodziewałam się że uda mi się zrobić zakupy w tachich cenach ;))))
  • Re: Ale macie spółe. Autor: ~Tobiasz [87.205.194.*]
    Ja też dokupiłem:)
    Strategia uśredniania w dół... To samobujstwo na raty.
  • Re: Ale macie spółe. Autor: zubrzyk100 [88.156.138.*]
    Też kiedyś tak robiłem :-) na PMX! Lekcja odrobiona!
  • Re: Ale macie spółe. Autor: ~Inwesstor [5.173.245.*]
    Też nieraz uśredniałem np. na geotrans , kupowałem po 3 zł a potem nawet po 1,50. I co myślicie jak na tym wyszłem ? Wychodziłem średnio po 19
  • Re: Ale macie spółe. Autor: ~IT [185.84.24.*]
    Kto powiedział że w dół? zbieram od dawna i nic nie sprzedaje. Dzięki chłopaki za "robienie na złość" ;))))
    No ale serio nie widzisz czemu to spada? Do ilu będziesz usredniac?
  • Re: Ale macie spółe. Autor: ~Tobiasz [87.205.194.*]
    @spock55 to spada bo tu grają też jak ja ich nazywam (oni) próbują nas akcjonariuszy Bpx wyleszczyć z akcji a tu zachwiać chwilowo rynkiem można bardzo szybko,akcji jest w obrocie bardzo mało, bo tylko 10procent a ilu jest ludzi w tych 10procentach co trzyma długo falowo, to tak mi się wydaje,że w obrocie faktycznym jest może 6-7procent a będzie jeszcze mniej, więc jeśli masz akcje to wydaje mi się,że za jakiś czas spock55 ładnie zarobimy.Pozdrawiam
    Nie ma żadnych onych. Nikt tu nie gra. Ilekroć słyszę bajki o jakiś mitycznych ktosiach, onych to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Moim zdaniem spada bo wyniki będą coraz gorsze.
  • Re: Ale macie spółe. Autor: ~IT [31.0.32.*]
    Nie wiem czemu, możesz mnie oświecic:) Inwestuję w branże która znam - tez pracuje w innej firmie z branży IT. U nas nic się nie zmieniło, pracujemy normalnie tylko że z domu (w sumie żadna nowość:) . Klienci nie zrezygnowali a nawet pojawily się nowe zapytania. Dlaczego wg ciebie w tym kwartale ma być gorzej, skoro u nas ten kwartał jest porównywalny z 4Q 2019? :)
    Bo klienci będą rezygnować walcząc o przetrwanie..
  • Re: Ale macie spółe. Autor: ~IT [31.183.202.*]
    Widziałeś klientów: https://www.bpxglobal.com/en/clients/ moim zdaniem jak minie korona będzie jeszcze większy hype na informatyzacje. Pracuje w branży IT i wiem że u nas nic się nie zmieniło, ale ty wiesz lepiej :) Dobrze ze na bankierze są tacy altruiści, fajnie że tak bezinteresownie dbacie o to aby ktoś inny nie stracił
  • Re: Ale macie spółe. Autor: ~Xxx [92.40.249.*]
    Nie gadaj z tą spółdzielnią. Juz są na celowniku.
    LO matko. A kogo?
  • Re: Ale macie spółe. Autor: ~Mihajlo [83.25.72.*]
    Spock55, zubrzyk100 fajnie sie z wami czasem zarabia, ale juz nie pitolcie glupot ze tu bedzie zjazd do bazy. Firma stabilna, produkt swietny, IT to bardzo dobra branza. Pewnie juz zbieracie:) ja tez po malu :)
    Produkt swietny ale niechodliwy obecnie. Czemu spada? Nie, to nie przez ktosiów.
[x]
BPX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.