Eczoraj poczytalem o niej, protektor poszed w hore a lubawa robi duzo wiecej rzeczy przydatnych
Zysk za 2019 ponad 20 mln 200% lepszy r/r a wartosc ksiegowa to ponad 2 zl bedzie wiec jeszcze w dodatku jest tania.
Nie chcialem wiecej kupowac i nie uwalac kurs Getina.Getin poczeka mysle ze te kilka miesiecy i bedzie szedl w gore.
Bujaja tam niezle.
Lubawa jestcjeszcze tania.
Emisje ostatnio brali po 1,57 i cos czytalem i wezwaniu w podobnej cenie na forum ale niez az tak szczegolow.
Pokazali dobre wyniki 20 mln a wk ok 2,2 zl wiec C/WK 0,5 a Lentex czy Protektor ok 1,4 a jak otworza protektkra na tym tko to juz calkiem odjedzie.
A widlowy na Lubawie puscil 1,05, teraz 1,1 i nie dal zadnych widelek. Jakies kuriozum ta gielda. Balony z nju smiec puszczaja na + 70% a tu trzymaja
Patrzac na Lentex, Protektor i Lubawe to Lubawa wynikowo bije ich na glowe. Zysk za 2019 r ma wiekszy niz Protektor lacznie od 2014 r.
Relacja kapitalizacji do zysku tez jest prawie...9 x mniejsza od Lentex
Dodatkowo Lubawa ma kompleksowa oferte od tkanin, materiałów BHP, i gotowych produktów jak specjalistyczne maski, kombinezony, namioty itp.
Ciekawe do ilu beda ciągnąć jak tyle do ilu chce to ...dobiore z samego zysku jeszcze 25-30 k akcji Getin.
Może zalozymy grupe wsparcia na messengerze, celem dawania info co bedzie atakowane....zyski na gh??? warunkiem wejscia pakiet gh, sprawdzony w arkuszu:) Trzeba zebrac jakos te 5 mln akcji ktore sluzy do sypania...juz tu ponad rok sie kisimy, niech cos z tego bedzie.
Spokojnie wisielcy juz sie dzis zwinęli czesciowo a na forum pojawili sie nowi. Wcześniej jak sledzilem na forum bylo nudnawo.
Dzis powyzej 1 przemielilonsie ponad 2 mln akcji. By to ewentualnie wykeszowac musza podbić to duzo wyzej.
A co bedzie sie okaze
To bananowa gielda moga zrobic i 10 zl jak zechcą.
Ja to się boje brać spółki po dużych wzrostach. Dzisiaj trochę się bawiłem w kolka na Biomaximie ale na weekend bałbym się z tym zostać po 8 krotnym wzroście. A do tego po sesji dali info ze Kruszyński sprzedał polowe pakietu wiec w poniedziałek pewnie będzie wywalanie na wyścigi. Zreszta dzisiaj już ktoś sypał cały dzień.
Zastanawiam się na ta Twoja Lubawa ale nie wiem czy nie lepiej dobrać jeszcze trochę Adiuvo. Tam dopiero będzie wzrost, nie bez powodu ktoś dzisiaj zapakował tyle papieru.
Ciężkie decyzje nie znam spolki Adiuvo.
Nie wiem ile zarabia itp.
Lubawa tez ponad 2 mln akcji powyzej 1 zl zebrali i wisieli chyba z 3 razy.
Ktos to zbieral pytanie co dalej.
Banki stracą najmniej chyba , w nie jest pompowana cała pomoc
O jakiej stracie banków mówisz ???
Może będą udzielać mniej kredytów ale zobaczysz to dopiero za rok na wynikach
Kredyty są zabezpieczone wiec może będzie hak się to ładnie mówi „spowolnienie” czyli dalej będą zyski tylko mniejsze ...
Chcesz to kupuj balony Twoja sprawa
Co do pchania dalej kasy to pcham na kolka jak opisałem wcześniej :P
Będę zarabiał cały czas - widziałeś taką sztuczkę buachchchaaa
Chyba ze Holding rozwali 1 mld który ma :P ale wątpię żeby LC był kretynem
Otworzyli twoja szkape adiuvio hehe
Lubawa poczytałem przez weekend jakie ma kontrakty i układy z rządem.
Tu nawet bez spekulacji to te 2-3 zl sie nalezy.
Ale znajac zycie i tak sprzedam nie tam gdzie trzeba.
Narazie od piątku ponad 100% zysku. Najlepszy strzał od dluzszego czasu.
Ostatnio to byl Biomass kilka sesji i chyba 60 lub 70%.
Tylko ze tak jak rafcyk pisze ze jak by to byly pakiety akcji jakie mam na Getinie....ech
Tylko te wszystkie ruchy żeby zarobić 10-20k nikną w moim pakiecie bo jak holding urośnie 3 gr to przybywa 120+k na rachunku lub ubywa a ruchy najczęściej są większe haaahaaahaaa