• IC z featuringem Autor: ~Jaja [89.231.91.*]
    na ten tydzień. To będzie tydzień prawdy o tej grze.
  • Re: IC z featuringem Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Ja tu już tyle tygodni i miesięcy prawdy widziałem że zwątpiłem, no ale niech będzie jeszcze jeden tydzień co mi szkodzi :)
  • Re: IC z featuringem Autor: ~Dandi [31.0.84.*]
    Mamy tu już 3 lata prawdy.
    Tak długo to mnie tu nie ma, raptem chyba 1,5 roku :)
    i kończymy na minusie to sie robi nudneee :F
  • Re: IC z featuringem Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    ciekawe jak długo jeszcze będzie udawało mu sie to powstrzymać ...tyle czekałem poczekam jeszcze do 15.04 mam go w du.... :) :)
    wystarczy jeśli na dzienny zostanie przebite 12,50 - 12,55 do 15 - 15,50 nawet może i do 16 powinno bez postoju jechać ..
    i doskonale sobie z tego widzę zdaje sprawę nasz "mistrz", że tylko na tych poziomach można jeszcze pozbierać ..później powinien nastąpić przeskok
  • Re: IC z featuringem Autor: ~Nurek [93.105.176.*]
    Ja czekam na raport 30.04 Może wtedy ruszymy?
    do obserwacji można sobie wrzucić MAB jest "rozgrywany" od 4 sesji ..nie polecam zakupu nie polecam sprzedaży .. polecam obserwacje .. :) :)
    wsparcie to 17 - 16,50 o oporach nie ma sensu pisać .. :)
    Dnia 2020-04-03 o godz. 11:15 ghost-man napisał(a):
    > do obserwacji można sobie wrzucić MAB jest "rozgrywany" od 4 sesji ..nie polecam zakupu nie polecam sprzedaży .. polecam obserwacje .. :) :)
    > wsparcie to 17 - 16,50 o oporach nie ma sensu pisać .. :)

drugie widły .. ?? :) :)
    dołóż "chopie" tam jeszcze z 10 tys na sprzedaż na tych półkach może ktoś spanikuje w końcu i ci odda .. :) :) 6 tys to za mało :) :) :) :) śmieszy mnie ta nieporadność ....
  • Re: IC z featuringem Autor: gracz321 [31.182.239.*]
    UWAGA, informacja dla "inwestorka": "mam głęboko w d..ie, czy kurs jest 5, 10 czy 15 zł, najwyżej dokupie sobie jeszcze po taniości. Tak ma pewnie wielu tutaj, więc nie liczyłbym na akcje na tych poziomach na twoim miejscu!".
  • Re: IC z featuringem Autor: ~Ser [188.147.106.*]
    Inwestorek-po tym wpisie to poczekam aż wam na chleb braknie
    Ja chce zarobić a nie żeby mi ktoś akcje wpychal
    Niech rośnie
    Ja czekam
    nie urośnie bo pajac co mu wpadnie np. po 11,80 kładzie na sprzedaż po 11,90 .. straty nie ponosi żadnej a kurs będzie trzymał za mordę ile tylko będzie chciał .. to jest dusigrosz ..nie stac go aby kurs zepchnąć w okolice 10 zł i dodatkowo boi sie własnie że tam ulica zacznie kupować .. jest żenujący wręcz .. .. tak jak wielokrotnie pisałem od 11,45 do 21 grał prawdziwy gracz dokładnie widział co ma robic i kiedy .. od 8,50 wszedł jakiś "miszcz" który dostał parę setek tysięcy zł i próbuje coś z tego zrobić z miernym skutkiem
    jak można traktować poważnie kogoś kto czyta forum ulicy i na tej podstawie układa zlecenia ..kompletnie nie ma planu ani strategii
    dla gracza takiego jak ja spółka stała się mega wybitnym gniotem którego nie warto analizować ..można tylko wyp... PKC albo zakopać i przeczekać aż pojawi sie prawdziwy kapitał ...
  • Re: IC z featuringem Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    Zamiast raporty dadzą odpisy, raport się znowu niechcący opóźni, będzie zawiecha i niżej dychy jak niegdyś... ... cóż? - gaming wrocławski "z podniesioną głową" słowem zaś Sheetbull.
  • Re: IC z featuringem Autor: ~Ser [37.30.51.*]
    Do rocznego maxa musiałby dużo zebrać nie stać go , kogo z tymi akcjami ożeni , masz rację jakiś marny gość bo mógł to przed wirusem zrobić , albo fundusz ma czas i zbiera pod Info
    7 tys położył na sprzedaż na 5 półkach pajac ..:) ;) ja tam swoje ilości zakopie i poczekam .. z sugestii obserwacji MAB ktoś skorzystał .. ?? :) :)
  • Re: IC z featuringem Autor: ~andzi [37.47.110.*]
    Wydałem 13,99... Zagrałem... Po dwóch dniach próby odinstalowałem :/
    teraz widzicie jaki to jest "inwestorek" sprzedał 100 szt z czego 94 szt w cenie tańszej niż mu wpadło o 0,05 zł i poświecił 6 szt aby zbić cenę - 3 % .. :) :)
    tak wygląda obecny GŁÓWNY AKCJONARIUSZ na TBL ..:) :) żenada ..:) radze uzbroić sie w meeeeega cierpliwość ..:) :)
    prędzej czy później będzie i tak chciał zarobić sam pokazuje ile tego papieru ma ... :) chyba nikt nie sądzi że tyle tego chce sprzedać w tych cenach ... :) :)

• Re: IC z featuringem Autor: alldom [78.11.137.*]
    Inwestorek zbiera towar na różne sposoby. W tym tygodniu pobił 5% i już zebrał trochę akcji. Widać, że poniżej 11,50 zł nie schodzi, bo tam czają się chętni na kupno. Co do mabionu to nie zdąrzyłem kupić i patrząc po kursie to już po temacie.
    cynk był dobry można było + 20 % ukręcić .. wykręcili + 36% od minimów ja dziś rano wchodziłem ale wysiedziałem do + 19 % około
[x]
TBULL 1,01% 4,00 2025-09-26 11:19:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.