Raczej każdy kto jeżdzi samochodem. Obecnie trochę to inaczej funkcjonuje bo klienci umawiaja sie na konkretną godzine żeby nie było kolejek. U gumiarzy spore obłożenie....a w przyszłym tygodniu temperatura sporo skoczy w górę. Jak sie nie chce zajeżdzić zimówki w ciagu miesiaca to nie ma wyjścia.jeżeli juz ktos się decyduje kupic akcje ....to czemu nie te działajace przez internet na które Virus ma najmniejszy wpływ...
To wiadomo kto tak kupował . Największy udziałowiec. Raczej osoba zorientowana co się w spółce dzieje. Tak jak pisałem wcześniej w czasie pandemii Oponeo to niezły wybór. teraz spokojnie mozna poczekać do wyników za I Q...natomiast wyniki za IIQ moga byc miłą niespodzianką ;). Jest tez duża szansa na niewielka dywidendę ~ 0,50 gr/akcje. Pozdrawiam akcjonariuszy
Kupował ,bo fundusze muszą sprzedać , a boi się że chinole wykupią jego firmę ,realne zagrożenie,musi kupować,żeby oni nie kupili,ale myślę że spadnie bo nie da rady Wszystkiego kupić,
Nie ważne czy bał się Chińczyków, Ruskich czy kogo tam jeszcze. Wierzy w swoją spółkę to kupuje. Można snuc różne teorie spiskowe. Dla mnie i dla rynku to bardzo dobry sygnał.