• Wyniki Autor: mojagielda [91.233.161.*]
  • Re: Wyniki Autor: ~leszcz [46.238.246.*]
    Wyniki najlepsze w historii, poprawa na wszystkich poziomach, zdrowe finanse a kurs spada o prawie 9% Bananowa giełda:(
  • Re: Wyniki Autor: ~WallyGlow [37.47.30.*]
    To kupuj, jak tanio. Ciekaw jestem ile osób tej wiosny ma głowę do wymiany opon...
  • Re: Wyniki Autor: ~ToMike [5.60.108.*]
    Raczej każdy kto jeżdzi samochodem. Obecnie trochę to inaczej funkcjonuje bo klienci umawiaja sie na konkretną godzine żeby nie było kolejek. U gumiarzy spore obłożenie....a w przyszłym tygodniu temperatura sporo skoczy w górę. Jak sie nie chce zajeżdzić zimówki w ciagu miesiaca to nie ma wyjścia.jeżeli juz ktos się decyduje kupic akcje ....to czemu nie te działajace przez internet na które Virus ma najmniejszy wpływ...
  • Re: Wyniki Autor: ~igor [185.221.81.*]
    Pytanie laika . czemu by to miało rosnąć skoro kurs jest nadal powyzej wartości ksiegowej
  • Re: Wyniki Autor: ~ToMike [5.60.39.*]
    To wiadomo kto tak kupował . Największy udziałowiec. Raczej osoba zorientowana co się w spółce dzieje. Tak jak pisałem wcześniej w czasie pandemii Oponeo to niezły wybór. teraz spokojnie mozna poczekać do wyników za I Q...natomiast wyniki za IIQ moga byc miłą niespodzianką ;). Jest tez duża szansa na niewielka dywidendę ~ 0,50 gr/akcje. Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Wyniki Autor: ~Zainteresowany [37.248.164.*]
    Kupował ,bo fundusze muszą sprzedać , a boi się że chinole wykupią jego firmę ,realne zagrożenie,musi kupować,żeby oni nie kupili,ale myślę że spadnie bo nie da rady Wszystkiego kupić,
  • Re: Wyniki Autor: ~leszcz [37.248.212.*]
    Nie ważne czy bał się Chińczyków, Ruskich czy kogo tam jeszcze. Wierzy w swoją spółkę to kupuje. Można snuc różne teorie spiskowe. Dla mnie i dla rynku to bardzo dobry sygnał.
  • Re: Wyniki Autor: ~marek [87.206.45.*]
    kupiłem za 18,30 co myślicie o dokupieniu jeszcze troche?
  • Re: Wyniki Autor: 1pepe [88.156.143.*]
    Sezon wymiany opon. Inny niż co roku, ale jednak.
[x]
OPONEO.PL -0,45% 89,40 2026-02-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.