• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Giełda
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Kryptowaluty powrót do głównego postu
  • PI Network - kopanie ("jeszcze ciepłej") kryptowaluty na telefonie. Autor: balu89 [91.223.14.*] 2020-03-31 18:17
    Cześć.

Z GWP korzystam często, zazwyczaj na telefonie. Kilka dni temu natrafiłem na ciekawy oraz stosunkowo świeży projekt. Mianowicie PI Network. "Kopanie" kryptowaluty PI na telefonie.Jak na razie to cena za 1 sztukę to 0.035$. Wystarczy aplikacja: link

Aplikacja prosta i przyjemna. Rejestracja również intuicyjna, trzeba podać nick polecającego (mój to Balu89) www.minepi.com/Balu89 

Dzielę się informacją bo im więcej nas będzie tym większe szanse, że pomysł się przyjmie i warto wtedy być "pierwszym". A roboty przy tym prawie nic xD

Pozdrawiam.

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 3
  • Re: PI Network - kopanie ("jeszcze ciepłej") kryptowaluty na telefonie. Autor: karobtcc [5.184.94.*] 2020-04-01 13:04
    Ciekawe, ale wolę jednak tradycyjnie giełdy kryptowalut
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: PI Network - kopanie ("jeszcze ciepłej") kryptowaluty na telefonie. Autor: balu89 [91.223.14.*] 2020-04-04 00:32
    Nie ukrywam, że liczę na to aby PI Network również się pojawiła jako "tradycyjna" kryptowaluta. Na dzień dzisiejszy można ją generować właśnie aplikacją jednak to na pewno tylko kwestia czasu i będzie można tym handlować.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 2
  • Slowo prawdy o Pi Autor: ~Kriss [85.221.140.*] 2020-08-10 23:13
    Dziala na zasadzie klik raz dzien w tel i juz. Ale na obecna chwile wartosc to zero. Pi jest w drugiej fazie testów i w zaden sposob nie iest jeszcze walidowane. To znaczy ze brakuje czegokolwiek co by dalo jakosc i wartosc dla Pi. Kopać mozna w nadzieji na to, ze w koncu stanie sie pelnoprawna kryptowaluta, ale do tego jeszcze troche czekania.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • Re: Slowo prawdy o Pi Autor: ~szme [37.47.243.*] 2021-04-26 18:18
    apka wydaje sie legit a jak ktoś chciałby skorzystać z niej to prosze

Wysyłam ci 1 π! Pi jest nową kryptowalutą stworzoną przez doktorów z Stanfordu, z ponad 10 milionami użytkowników na całym świecie. Aby odebrać swoje Pi, kliknij w ten link https://minepi.com/szymeqq3 i użyj mojej nazwy użytkownika (szymeqq3) jako kod zaproszenia.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: Slowo prawdy o Pi Autor: ~PiKrypto [5.173.113.*] 2021-08-16 17:39
    Ja myśle ze to ma sens, nic się nie traci a jak wejdzie na giełdę to można tylko zyskać.
    Pi jeden za darmo z tym linkiem. Aby odebrać swoje Pi, kliknij w ten link https://minepi.com/p3ck3l i użyj mojej nazwy użytkownika (p3ck3l) jako kod zaproszenia.
  • Re: Slowo prawdy o Pi Autor: ~Fiufiu [77.65.96.*] 2021-09-01 17:12
    Projekt jest w fazie testów,ale jak ktoś ma minutę dziennie na poświęcenie to warto spróbować. Może coś z tego będzie za kilka lat :) Nie zakładać fake kont bo nie przejdziecie KYC jak wejdzie oficjalnie. Jak ktoś ma ochotę to zapraszam. Aby odebrać swoje Pi, kliknij w ten link https://minepi.com/Fiufiu86 i użyj mojej nazwy użytkownika (Fiufiu86) jako kod zaproszenia.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [197.234.221.*] 2021-09-02 15:19
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: PI Network - kopanie ("jeszcze ciepłej") kryptowaluty na telefonie. Autor: ~szafoski3 [109.173.145.*] 2021-09-04 14:14
    Zobaczymy co z tego bedzie :). Mój nick to szafoski3
  • Re: PI Network - kopanie ("jeszcze ciepłej") kryptowaluty na telefonie. Autor: geraldotremblay [185.223.234.*] 2021-09-27 14:50
    Ostatnio dużo o nich słyszałem, że pozwalają swoim użytkownikom na kopanie. Bardzo mnie to zaintrygowało, ale najpierw przejrzę ich białe księgi, aby zobaczyć, co oferuje ta moneta i ich blockchain

• Re: PI Network - kopanie ("jeszcze ciepłej") kryptowaluty na telefonie. Autor: isabellemoussa [192.71.144.*] 2021-12-15 05:27
    Interesujący! Myślę, że przed zainwestowaniem lepiej będzie zrobić rozeznanie.
  • Re: PI Network - kopanie ("jeszcze ciepłej") kryptowaluty na telefonie. Autor: stachsgh [31.0.48.*] 2021-12-15 18:35
    Oni mają dość kopania bo to ostatecznie nie przyniosło zakłądanych efektów
    https://www.youtube.com/watch?v=L7QojZfEV-o
  • Re: PI Network - kopanie ("jeszcze ciepłej") kryptowaluty na telefonie. Autor: zymurgy [172.70.85.*] 2022-01-17 05:52
    Każdy powinien przeprowadzić własne badania przed zainwestowaniem.
  • Re: PI Network - kopanie ("jeszcze ciepłej") kryptowaluty na telefonie. Autor: bovicide [122.173.25.*] 2022-01-21 06:13
    To jest cenne! Myślę, że czynnik ryzyka jest zawsze obecny na każdym rynku finansowym. Dlatego inwestorzy powinni przyjąć wykalkulowane podejście przed umieszczeniem swoich pieniędzy w dowolnym miejscu.
  • Re: PI Network - kopanie ("jeszcze ciepłej") kryptowaluty na telefonie. Autor: ~MARCELINHO [79.163.177.*] 2022-01-21 22:51
    Można spróbować, to nic nie kosztuje. Bitcoin też nie miał wartości, każda krypto tak zaczynała. Jak bedzie dużo ludzi to może coś ruszy. Ktoś chce skorzystać to podaje nick polecajacy. cinteam. Pozdro
  • Re: PI Network - kopanie ("jeszcze ciepłej") kryptowaluty na telefonie. Autor: ~Pawel [83.142.136.*] 2022-04-09 06:42
    Cześć

Zapraszam wszystkich zainteresowanych do wspólnego kopania! Mój nick to "tycik13".
  • Re: PI Network - kopanie ("jeszcze ciepłej") kryptowaluty na telefonie. Autor: ~pkedzier [5.173.20.*] 2023-10-04 08:42
    Ja polecam.
    Ciekawe jakie ceny po wejściu na giełdę.
    Korzystajcie z zaproszenia, razem możemy więcej
  • Re: PI Network - kopanie ("jeszcze ciepłej") kryptowaluty na telefonie. Autor: balu89 [178.43.82.*] 2025-02-26 18:43
    Dobry wieczór Wszystkim.

Miałem zamiar napisać pod tym postem równo za pięć lat, niemniej jednak po ostatnich wydarzeniach, chciałbym pogratulować Wszystkim, którzy zaangażowali się w projekt. Właśnie od kilku dni można już coś realnie z tego wyciągnąć.

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 3
1
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |