Caly rynek wyglada zaskakujaco dobrze. Natomiast deweloperka wypada dosc slabo, niektore spolki odwoluja dywidendy, na jej tle Marvipol powinien wygladac lepiej, choc niedawno czytalem na forum, ze czesc inwestorow i tu liczyla na dywidende. Wiec kto wie.
Ja się nie dziwie że wywalają.Wywalą tu na Biotonie w dwa dni zrobią 50 %.Co dziwnego.A tu od długiego czasu w dół i końca nie widać.Nawet na KGHM można trochę zarobić.
Bo teraz jest czas na zakupy, a nie wzrosty niestety, taki marazm bedzie prawie do konca roku, chyba ze wczesniej wymysla sposob, szczepionke lub lek na tego bandyte co niszczy gospodarki.
Spółka jest beznadziejna i tyle, dałem się nabrać na liczby jak inni ,niestety nie przekłada się to na kurs . Zostało nam liczyć na cud , nikt w tą spółkę nie wierzy dlatego nie ma wzrostów . Według mnie niedługo witamy 2 zł z przodu
Raczej kryzys po Covid. Ludzie sa niepewni o prace. Jedzenie kupia, do fryzjera, restauracji wroca spragnieni, ale z mieszkaniem sie troche wstrzymaja, podobnie z samochodami i wycieczkami.
Caly czas stekolisz jak baba, kupile sam akcje przeciez nikt ci na sile nie wcisnalal enter. Zachowaj sie jak chlop z jajami trzymaj nie marudz lub sprzedaj.
Tak bardzo narzekacie, że właśnie sobie kupiłem Marvipol. Martwi mnie tylko, że to taka dobra fundamentalnie spółka, bo zarobiłem ostatnio tylko na dziadostwie jak kghm, lubawa, euco, pkpcargo itd. Ale wróciłem na Marvipol (1/10 portfela) hahaha
Ja nie pisze na forum jak mi czapka stoi. Mam od 2 tygodni polowe tego co mialem wczesniej. Spekulacyjnie to sie gra na WIG20.
Jedyna roznica od tamtej pory, to nie polowa w gotowce, a okolo 35% -blisko 15% w obligacjach z rentownoscia roczna kilkanascie procent. W najblizszych seriach do wykupu. W tym glownie serie MVP i MCI, PCR, MCF, MCM czyli zwiazane ze spolkami ktore i tak znam od podszewki. Zal bylo nie skorzystac. Polecam, jeszcze jest pare okazji.