• Dog Trainer w gronie gier Top Wishlist na Steamie Autor: ~Maciek [89.64.9.*]
  • Re: Dog Trainer w gronie gier Top Wishlist na Steamie Autor: ~Piotr [78.11.153.*]
    Jest taka inwestycyjna maksyma, że cena zawiera w sobie wszelkie informacje. Tak więc spójrz jak się zachowuje kurs i obroty od czasu, gdy dowiedzieliśmy się o projekcie Dog Trainer, poprzez czas narastania zachwytu na  Top Wishlist na Steamie. Ja dostrzegam ciągłą stagnację. W mojej ocenie oznacza to, że jest krótka ławka tych, którzy zafascynowali się tą odległą wizją, ewentualnie tych, którzy w d...ie ją mają, ale naganiają, bo chcą uciec po wyższym kursie.
    Jestem pragmatykiem i nie sikam po nogach na wieść o projekcie, który potencjalnie wejść może na rynek w 2021/2022. Zwracam też uwagę na szczegół...Moonlit nie będzie wydawcą tej gry, czyli na logikę, jakiś % tylko na niej zarobi.
    I z racji tego, że jestem pragmatykiem, zwracam uwagę, że szybko zapomniano na tym forum o w d...pę kopniętym Bajkonurze, nie rozważa się wpływów finansowych z zawieszonych projektów, które rzekomo idą na sprzedaż, jak też nikt nie pyta o liczbę sprzedanych kopii DC, co pozwoliłoby oszacować dotychczasowe wpływy.
  • Re: Dog Trainer w gronie gier Top Wishlist na Steamie Autor: ~Akcjonariusz [89.64.62.*]
    Niestety cały czas pamietam o Baikonurze, który mnie tu przyciągnął. No ale coz, mam tego kilka ładnych tysięcy papiera wiec tak sobie posiedzę rok, może 2, może 3. Nim się zorientuje już będzie 2022.
  • Re: Dog Trainer w gronie gier Top Wishlist na Steamie Autor: ~inwestor_jr [188.147.41.*]
    Jest kilkanaście osób mających po dobre kilkadziesią kilo papiera i jakoś nik nie ma wątpliwości ze DT ma szanse na wielki sukces, a MB na sukces. Kto ma wątpliwości niech spojrzy na pozycje tych tytułów na top wishliscie Steama. Dog Trainer zamuje ok 300 pozycję (na ponad 500 miejsc) a grupa społeczna liczy juz ponad 1000 osób. MB też jest wysoko na wishliscie. Kurs idzie płasko w okolicy 3PLN tak jak kiedys 11Bit studios było notowane w okolicy 9PLN przez ponad 3 lata (to był świetny czas na spokojne zakupy), podobnie zreszta było z CD Projekt gdzie 1 pakiecik kupilem w cenie 2,69PLN za akcje w 2010r a trend wzrostowy na kursie rozpoczał sie dopiero 4 lata później bo w 2014 roku. Tu nie będzie tyle czasu, emisja pewnie w czerwcu (jesli wirus pozwoli) premiera MB w Q4 i przemiera DT za ok 1,5 roku.
[x]
MOONLIT 16,67% 0,35 2025-11-25 15:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.