Chłopie free floatu masz 50% z 50 mln akcji, czyli 25 mln akcji jest w obrocie wartych ok. 25 mln zł to co to jest? Zresztą kto normalny odda obecnie akcje za 1 zł.
Ja postanowiłem potrzymać to dłużej, duże pakiety dzisiaj pod koniec szły mimo ceny 1.10 , liczyłbym na drugie tyle i mógłbym wychodzić z uśmiechem na twarzy :)
Popyt zwolnił, bo to taka spółka, że ciężko prezesowi uwierzyć w realność tej oferty :) Fajne teksty niektórych - kurs nie rośnie, bo nikt nie chce sprzedać po 1zł :) A może nikt nie chce kupić? Pamiętam jak kiedyś tu miałem akcje i obserwowałem poczynania władz - np. to, że zarząd chciał dywidendy, a potem walne i ten sam Prezes głosuje przeciw - paranoja! Plus sprawozdanie z błędami - wysyłałem im poprawki, nie raczyli poinformować reszty inwestorów o tym, tylko odpisali (na szczęście!), że dziękują za wnikliwe czytanie :) Także cytując pewnego artystę "Nie wierzę skurw.....!"
Ja tez nie wierzę, grubymi nićmi to wygląda. Dlatego też wyglądam zjazdu na dół, i nie to żebym biadolil. Po dzisiejszym dniu widać że mali się wysprzedali a więksi nie wiedzą co mają zrobić.