100 k obrotu w tych cenach żal mi tych osób ale taka jest giełda
Policzyłem, że lokata i środki na koncie to 2,8 mln zł czyli kurs 70gr
niech spadnie na 60 gr wycena firmy 2,4 mln zł
dobra nawet na 50gr wycena 2 mln zł
Tylko jak można sprzedawać po tak niskiej cenie jeszcze chwile temu brali po 1,3 1,6 a dzisiaj oddają po 70gr cześć może kupuje po 70 oddaje po 80gr i tak się bawi ( raczej nikt kto sprzedawał teraz nie sprzedawał z zyskiem bo obrót był średni w ostatnim czasie 1,5 mln sztuk czyli cały FF na poziomie 1,1 zł A nie sądzę że sprzedawli Ci co brali po 60gr dawno i nie sprzedali po 1,5 zł
Realnie patrząc przy wartości księgowej 2,36 zł to grzech nie zbierać
zakup nowej maszyny to szansa w przyszłości na zwiększenie przychodów Prezes pisał że maszyna została zakupiona bo klienci z Niemiec i Szwajcarii są zainteresowani ich usługami
Pozdrawiam myślących dzięki Epidemii można zbierać akcje po 70gr a nie po 2 zł bo pewnie tyle by już było
W ostatnim czasie na rynek weszło dużo nowych osób i takie osoby kierują sie mocno emocjami
ja powtarzam że inwestuje się na rynku środki których nie potrzebujemy by mieć spokojną głowę gdy trzeba przeczekać trudniejszy okres
Fundamenty same sie obronią jeżeli spółka jest zdrowa nie pokazuje zysku netto na poziomie no 1 mln zł a w tym czasie zadłużyła się o kolejne 2 mln zł tak działało np CCC KRUK DINO SFINKS jest zysk a zadłużenie rośnie dużo szybciej to coś jest nie tak i powinna się zapalić lampka
Są spółki nie będę wymieniał ale na koncie ma 15 tys zł zadłużenie z kwartału na kwartał coraz większe a ludzie kupują bo mocno spadło przecież musi odbić
Cel 0.5 PLN. Nagonka Wam nie pomoże. Ta spółka jest totalnie niemodna a na dodatek kryzys i dużo lepsze są w odwrocie. Nawet jakby mieli 50 mln na koncie to nikogo to nie rusza i tyle.