• Ważne info Autor: ~Pedro [5.173.177.*]
    Cena nominalna akcji serii H 10 groszy, trzeba czekać na emisyjną. Jeśli będzie to 15 lub 20 groszy to niżej nie spadnie, więcej ani mniej raczej bym się nie spodziewał. I później nie dać się nagonić jeśli będą szybko rosły.
  • Re: Ważne info Autor: ~Pedro [5.173.177.*]
    Chyba że mnie pozytywnie zaskoczą i będzie 25.
  • Re: Ważne info Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Polecam wszystkim lekturę ogłoszeń Zarządu wszystkim dostępne trzeba się vtylko cofnąć do 2017. Tam jest napisane jaka cena emisyjna akcji H i I
  • Re: Ważne info Autor: ~Arczi [89.76.78.*]
    Wyczytałem, że po 11 groszy. To nie będą teraz chcieli sprzedać ja kurs jest 23 grosze ?
  • Re: Ważne info Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Masztu dużo różnych poglądów, ale najlepiej pójść samemu po rozum do głowy. Ja się już nie odzywam. Nie mam tu akcji :)
    Ja mam i to sporo i się zastanawiam co to może oznaczać ta emisja 6 kwietnia dla kursu. Zastanawia mnie po co ktoś bloków kurs na 25 groszy
  • Re: Ważne info Autor: ~prawo [89.64.40.*]
    Dnia 2020-03-28 o godz. 12:29 ~Arczi napisał(a):
    > Ja mam i to sporo i się zastanawiam co to może oznaczać ta emisja 6 kwietnia dla kursu. Zastanawia mnie po co ktoś bloków kurs na 25 groszy

Nikt nie blokuje kursu! po prostu nie ma chętnych na te spółkę
  • Re: Ważne info Autor: ~Oooo [77.89.96.*]
    Ta jasne i cały tydzień nie można przebić 0,25 xd zastanów się
  • Re: Ważne info Autor: ~prawo [89.64.40.*]
    w piątek byl obrot 40 tys złotych dla was golodu0c0w to masa kasy i dlatego łatwiej przychodzi wam tworzenie teorii spiskowych bo wrzucając w jakiegoś balona 10k PLN sądzicie ze złapaliście byka za rogi
  • Re: Ważne info Autor: ~dl [83.24.229.*]
    A czy przypadkiem 10 kwietnia nie ma premiery Anders Blood na Steam?
    No jest. Myślisz że pod to skupują akcje poniżej 25gr?
  • Re: Ważne info Autor: ~nono [37.159.123.*]
    Buhaha tak wywalają na maxa akcje podciągając 1 sztuka w górę a ten mówi o skupie buhahahaha
    Skoro mieli akcje po 11 gr to będą sypać bez opamiętania i żadne debiuty nie pomogą to widać j czuć
    Prezes dał info zachętę o super sprzedaży by móc się wysypać z kolegami bo zaraz wejdą tańsze akcje
    Jeśli nie jesteś pewien co się dzieje, ale widzisz na horyzoncie dobre infa i mnóstwo troli spadkowych to wiedz że jest dobrze i nie podejmuje pochopnych decyzji. Można mnie cytować.
    Nie trole tylko prawdę mówiący !
    Ciekawe który nick jest prezesa?! Hmm :)
    Dobrze wie że rynek nie uniesie sprzedaży akcji serii H oraz I
    Ludzie myślcie samodzielnie, a nie jak stado owiec.

http://bestcapital.pl/cena-nominalna-oraz-cena-emisyjna-w-kontekscie-podwyzszenia-kapitalu-spolki/
    Kurs może być blokowany przez inwestora, który obejmie nowe akcje, bo od aktualnej ceny zależy cena emisyjna, którą on zapłaci.... Im niżej tym niższa cena emisyjna.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.159.123.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ważne info Autor: ~September1939 [89.73.0.*]
    Racja to nie jest nowa emisja ludzie !!! O tym wiadomo od dawna. Dopuszczają do obrotu tylko akcje. A kto się wystraszy to proszę bardzo sprzedajcie może i lepiej. Nie sądzę że będą sypać po 15 groszy a tym bardziej po 10. Patrzcie na spółkę jako całość na raporty sprzedażowe na premiery. W sumie jak sprzedacie akcje to ja się nie będę martwić mogę trzymać to i rok a jeśli trzeba to i dwa lata. Tu będzie grubo. Dobrze to wiecie nawet trole spadkowe co wypisują, że będzie po 9 groszy. A wcale wasz scenariusz może nie wypalić, że będą sypać aż do 10 groszy i co wtedy będziecie gonić króliczka:) pozdrawiam prawdziwych inwestorów co tu są na długo. A nie wrażliwych leszczy co boją się, że im kura spadnie o 5 czy 7 groszy. Spokojnie odbije na pewno. Trole spadkowe zawsze będą. Każdy kto tu piszę, że spółka jest bee i 9 gorszy itp . Chce kupić po prostu akcje i tyle jak taki trol kupi akcje to będzie spółka już spoko i najlepsza na świecie. Pozdrawiam. Pół litra należy się jak psu buda 0,5 za akcje,, czosnek,,
    I czego to dowodzi niczego !
    Tylko to wiemy że obejmując kilkadziesiąt milionów akcji po 11 gr można sprzedawać akcje w rynek pkc aż do 11 gr będzie miało się zysk
    A w tym czasie trzeba brać w ciemno
    Dzięki za ten link. Rozjaśniło mi to sytuację. Podsumowując - będzie dobrze
[x]
MUNAR -4,95% 0,36 2026-05-05 16:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.