Cena nominalna akcji serii H 10 groszy, trzeba czekać na emisyjną. Jeśli będzie to 15 lub 20 groszy to niżej nie spadnie, więcej ani mniej raczej bym się nie spodziewał. I później nie dać się nagonić jeśli będą szybko rosły.
Dnia 2020-03-28 o godz. 12:29 ~Arczi napisał(a): > Ja mam i to sporo i się zastanawiam co to może oznaczać ta emisja 6 kwietnia dla kursu. Zastanawia mnie po co ktoś bloków kurs na 25 groszy
Nikt nie blokuje kursu! po prostu nie ma chętnych na te spółkę
w piątek byl obrot 40 tys złotych dla was golodu0c0w to masa kasy i dlatego łatwiej przychodzi wam tworzenie teorii spiskowych bo wrzucając w jakiegoś balona 10k PLN sądzicie ze złapaliście byka za rogi
Buhaha tak wywalają na maxa akcje podciągając 1 sztuka w górę a ten mówi o skupie buhahahaha
Skoro mieli akcje po 11 gr to będą sypać bez opamiętania i żadne debiuty nie pomogą to widać j czuć
Prezes dał info zachętę o super sprzedaży by móc się wysypać z kolegami bo zaraz wejdą tańsze akcje
Jeśli nie jesteś pewien co się dzieje, ale widzisz na horyzoncie dobre infa i mnóstwo troli spadkowych to wiedz że jest dobrze i nie podejmuje pochopnych decyzji. Można mnie cytować.
Kurs może być blokowany przez inwestora, który obejmie nowe akcje, bo od aktualnej ceny zależy cena emisyjna, którą on zapłaci.... Im niżej tym niższa cena emisyjna.
Racja to nie jest nowa emisja ludzie !!! O tym wiadomo od dawna. Dopuszczają do obrotu tylko akcje. A kto się wystraszy to proszę bardzo sprzedajcie może i lepiej. Nie sądzę że będą sypać po 15 groszy a tym bardziej po 10. Patrzcie na spółkę jako całość na raporty sprzedażowe na premiery. W sumie jak sprzedacie akcje to ja się nie będę martwić mogę trzymać to i rok a jeśli trzeba to i dwa lata. Tu będzie grubo. Dobrze to wiecie nawet trole spadkowe co wypisują, że będzie po 9 groszy. A wcale wasz scenariusz może nie wypalić, że będą sypać aż do 10 groszy i co wtedy będziecie gonić króliczka:) pozdrawiam prawdziwych inwestorów co tu są na długo. A nie wrażliwych leszczy co boją się, że im kura spadnie o 5 czy 7 groszy. Spokojnie odbije na pewno. Trole spadkowe zawsze będą. Każdy kto tu piszę, że spółka jest bee i 9 gorszy itp . Chce kupić po prostu akcje i tyle jak taki trol kupi akcje to będzie spółka już spoko i najlepsza na świecie. Pozdrawiam. Pół litra należy się jak psu buda 0,5 za akcje,, czosnek,,
I czego to dowodzi niczego !
Tylko to wiemy że obejmując kilkadziesiąt milionów akcji po 11 gr można sprzedawać akcje w rynek pkc aż do 11 gr będzie miało się zysk
A w tym czasie trzeba brać w ciemno