To rynek dał wam ostatnią szanse by wyjsc. Tak samo bylo na fluidzie przed upadkiem. Super umowa i potem sruuu na 10 groni i zawiecha. Tam na mnie hejtowano. Odgrzebie ten post za 2 tygodnie
trzeba bylo kupowac jak bylo 16 a nie teraz stekac heh Fluid 50mln zl dlugi a termo < 1 mln zl jest roznica co? :D ciekawe po ile kupisz lub ominie Cie zysk w kazdym razie powodzenia od nowego tygodnia :D
Też myślę, że będzie dobrze. Spółka ma dobre podstawy pod wzrost. Branża również teraz powinna zyskać w tych zwariowanych czasach. Kupiłem dzisiaj i na pewno dokupie w poniedziałek, zlecenie już ustawione.
Dnia 2020-03-27 o godz. 19:16 ~Taaa napisał(a): > To rynek dał wam ostatnią szanse by wyjsc. Tak samo bylo na fluidzie przed upadkiem. Super umowa i potem sruuu na 10 groni i zawiecha. Tam na mnie hejtowano. Odgrzebie ten post za 2 tygodnie
I co? Trzeba było słuchać. Ja na fluidzie (na który naganiała rozwaga - to wyjątkowy antywskaźnik) zęby zżarlem a to dokładnie 2 takie same wały. 2 niedziałające technologie których nikt nie chce, za które nikt grosza nie zapłacił ale pełno umów (bezgotowkowych) i listów intencyjnych z których nigdy nic nie wynikło. I takie same buńczuczne i klamliwe zarządy. No ale słuchajcie się rozwagi. On na trupie fuidzie przy 30 groszach też kazał kupować. Już jest upadłość i wywałka z notowań.