• Po mojemu Autor: ~Taaa [37.47.148.*]
    To rynek dał wam ostatnią szanse by wyjsc. Tak samo bylo na fluidzie przed upadkiem. Super umowa i potem sruuu na 10 groni i zawiecha. Tam na mnie hejtowano. Odgrzebie ten post za 2 tygodnie
  • Re: Po mojemu Autor: ~Inwestor [85.221.194.*]
    trzeba bylo kupowac jak bylo 16 a nie teraz stekac heh Fluid 50mln zl dlugi a termo < 1 mln zl jest roznica co? :D ciekawe po ile kupisz lub ominie Cie zysk w kazdym razie powodzenia od nowego tygodnia :D
  • Re: Po mojemu Autor: ~Tam [91.223.14.*]
    Też myślę, że będzie dobrze. Spółka ma dobre podstawy pod wzrost. Branża również teraz powinna zyskać w tych zwariowanych czasach. Kupiłem dzisiaj i na pewno dokupie w poniedziałek, zlecenie już ustawione.
  • Re: Po mojemu Autor: ~Adam [78.8.12.*]
    Kupuj, kupuj, dawcy kapitału zawsze są mile widziani.
  • Re: Po mojemu Autor: ~jupi [78.157.187.*]
    dzięki że zechciał ktoś wreszcie odkupić
    mój badziew
  • Re: Po mojemu Autor: ~Avx [188.147.35.*]
    Na ile się ustawiłeś.
  • Re: Po mojemu Autor: ~Taaa [62.69.247.*]
    Dnia 2020-03-27 o godz. 19:16 ~Taaa napisał(a):
    > To rynek dał wam ostatnią szanse by wyjsc. Tak samo bylo na fluidzie przed upadkiem. Super umowa i potem sruuu na 10 groni i zawiecha. Tam na mnie hejtowano. Odgrzebie ten post za 2 tygodnie

I co? Trzeba było słuchać. Ja na fluidzie (na który naganiała rozwaga - to wyjątkowy antywskaźnik) zęby zżarlem a to dokładnie 2 takie same wały. 2 niedziałające technologie których nikt nie chce, za które nikt grosza nie zapłacił ale pełno umów (bezgotowkowych) i listów intencyjnych z których nigdy nic nie wynikło. I takie same buńczuczne i klamliwe zarządy. No ale słuchajcie się rozwagi. On na trupie fuidzie przy 30 groszach też kazał kupować. Już jest upadłość i wywałka z notowań.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.30.182.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
COREY -0,31% 0,32 2026-06-25 13:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.