• , Przerwano zdjęcia do 2. sezonu Autor: ~gryf [83.8.43.*]

Szczęścia nie mili niestety producenci "Wiedźmina". Nim padł ostatni klaps na planie, przerwano zdjęcia do 2. sezonu ze względu na zagrożeniem koronawirusem. Dodatkowo jeden z członków obsady, znany z "Gry o tron" Kristofer Hivju, został zakażony SARS-CoV-2.
  • Re: , Przerwano zdjęcia do 2. sezonu Autor: ~fird [83.8.43.*]
    Czy fanpli zgasi światło ?!
    Obecna sytuacja to być a raczej nie być dla spółki
  • Re: , Przerwano zdjęcia do 2. sezonu Autor: ~ThissayaDeVierst [46.149.216.*]
    Widzę że taka już recesja nastała, nędza i upadek gospodarki, że Panowie z jednego komputera muszą już pisać :)
  • Re: , Przerwano zdjęcia do 2. sezonu Autor: ~zxc [46.151.141.*]
    Jakie nieudolne te trolle na PLI. Masakra.
  • Re: , Przerwano zdjęcia do 2. sezonu Autor: ~fanpli [89.64.78.*]
    zxc,
    żeby to były trolle
    ale, to zwykłe pustaki, co nic nie kumają...
  • Re: , Przerwano zdjęcia do 2. sezonu Autor: ~zxc [46.151.141.*]
    Prawa.
    Ale ze wszystkiego można coś ciekawego wyciągnąć.

"Szczęścia nie mili niestety producenci "Wiedźmina". Nim padł ostatni klaps na planieprzerwano zdjęcia do".

Nie wiem skąd ma te zdania, ale można wywnioskować, że już mają trochę materiału do roboty, więc i w sumie PLI parę rzeczy może już obrabiać.

W sumie PLI ma sporo projektów do sierpnia(plus TVP, które dostało 2mld).
    Sporo też oddali w tym kwartale. 3 projekty poniżej 5%, dwa powyżej.
    Może być nawet fajny wynik za 1Q.
    postprodukcję i vfx-y robi się po skończeniu zdjęć, pewnie będzie współpracowało dokładnie to samo konsorcjum 5 firm z sezonu 1
    oni w swoich bazach mają już know how i wiedzą jak pewne rzeczy robić
    np portale, w których się wyspecjalizowało pli
    w drugim sezonie na pewno ich nie zabraknie...
    moim zdaniem za wieśka wezmą się w połowie roku, wszystko się uspokoi i wiadomo będzie kto za jakie sceny będzie odpowiadał
    akurat na rozrywkę, która serwuje netflix popytu nie zabraknie, tak więc co jest na razie odłożone będzie zakończone
    ps> proponuję jednak posłuchać pana kuczyńskiego - link wkleiłem w temacie ''zbity indeks" - wyrobimy sobie obraz sytuacji i nie damy się zwariować
  • Re: , Przerwano zdjęcia do 2. sezonu Autor: ~gryf [83.8.40.*]
    Ciekawe kiedy do was trafi
    9 - 8 czy niżej ?!

fanpli obraża a sam trolluje
    naganiał perfidnie po 50 i wyżej, nawet w prywatnych wiadomościach !
    Skoro jest tak różowo dlaczego insiderzy wywalają ?!*

*
    bo wiedzą więcej i szybciej
  • Re: , Przerwano zdjęcia do 2. sezonu Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    @Gryf
    Myślałem, żeś zwykły troll, ale ujawnianie tego co było w w prywatnych wiadomościach to zwykłe qrestwo. Więc nie jesteś zwykłym trollem bo jesteś...

Tylko ci się wydaje że myślisz !
    Trollujesz od lat na wątku MCI, trollujesz na PLI
    tu i tu z mizernym skutkiem

czy namawianie do zakupu po 50 to nie  qrestwo ?!
  • Re: , Przerwano zdjęcia do 2. sezonu Autor: ~Czekam [31.182.209.*]
    Pogoniłem to po 22 i nie zamierzam wracać powyżej 10.Jak do tylu nie spadnie to żaden ból,są inne spółki.
  • Re: , Przerwano zdjęcia do 2. sezonu Autor: ~HueHue [84.17.36.*]
    Przy 10 to będzie zawijanie ostateczne
    brawo białoczerwony,
    tak się powinno rozmawiać z tymi, którzy do merytorycznej dyskusji nic nie wnoszą
    za i przeciw owszem to racjonalne, ale pisanie mam rację bo mam?
    chyba, że ktoś napisze, że w obecnej sytuacji najlepiej nie mieć akcji
    ok, ale też powinno opinie się odnieść do aktualnych wycen, najlepiej konkretnej spółki i nie stawiać wszystkich w jednym mianowniku
    niektórych spółek należałoby unikać, inne akumulować gdyż rynki lubią przereagowywać
    to nie moje zdanie, ale statystyka
    nie odpowiem czy, z takim stanem mamy już do czynienia?
    innym tez nie chcę żadnych spółek polecać, choć osobiście uważam, że akurat versus taki kryzys spółki
    zajmujące się treściami wirtualnymi są na znacznie lepszej pozycji
    wieszczenie końca świata wydaje się przedwczesne, to nie II WŚ!
    świat się zmieni, może w większym stopniu tzw praca zdalna będzie obecna?
    znamy wysoką zdolność platige do takiej właśnie egzystencji
    warto poczytać:
    https://cyfrowa.rp.pl/it/45191-koronawirus-wygania-polakow-na-teleprace-czas-wirtualnych-biur
    prognozy, w końcu nie jakiś debili też mają sens ( osobiście, całoroczne wpadnięcie pod kreskę wydaje mi się pozbawione racjonalnego myślenia)
    https://www.money.pl/gielda/rating-polski-fitch-podtrzymal-ocene-a-ze-stabilna-perspektywa-6493569532860545a.html
    ps> gryfa nie rozumiem, uparł się na tę spółkę, rozumiem forumowicza czekam, który napisał - jak nie ta to inna przeceniona spółka
  • Re: , Przerwano zdjęcia do 2. sezonu Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    @gryf

Posłuchaj miszczuniu. Nie dość, ze jesteś trollem to jesteś jeszcze idiotą. Pisanie o sytuacja fundamentalnej na jakiejkolwiek spółce nie jest trollowaniem a dzieleniem się informacjami nt danej spółki a potem swoimi przemyśleniami odnośnie tych informacji, które mogą być słuszne lub nie.
    Ty natomiast miszczuniu trollujesz nie wnoszą nic do dyskusji, atakujesz osoby zamiast napisać coś ad rem dlaczego nie warto kupować akcji tej spółki, dlaczego w tej chwili jest wg ciebie za drogo. Ale miszczuniu ty tego normalnie nie umiesz, ba ty nie rozumiesz dlaczego tak trzeba i stąd łatwiej jest zaatakować kogoś. Takich jak ty pełno i na forach i w realu. A teraz żegnam trollu.

Rozumiem frustrację

• Re: , Przerwano zdjęcia do 2. sezonu Autor: ~gryf [83.25.26.*]
    Dnia 2020-03-30 o godz. 10:02 bialoczerwony1972 napisał(a):
    > @gryf

> Ty natomiast miszczuniu trollujesz nie wnoszą nic do dyskusji, atakujesz osoby zamiast napisać coś ad rem dlaczego nie warto kupować akcji tej spółki, dlaczego w tej chwili jest wg ciebie za drogo. Ale miszczuniu ty tego normalnie nie umiesz, ba ty nie rozumiesz dlaczego tak trzeba i stąd łatwiej jest zaatakować kogoś. Takich jak ty pełno i na forach i w realu. A teraz żegnam trollu.
    >

Masz odpowiedź - miszczuniu !
    Zaraz będzie tego więcej
[x]
PLATIGE 2,80% 11,00 2025-10-29 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.