kupili Ruscy i teraz pewnie plują się w brodę że kupili padlinę :))) dobrze im tak , niech oddają kasę PGNiG :))) Ładnie P..... zrobili ich sprzedając śmieciową spółkę...... Wstyd być Prezesem takiej spólki :))
płacz i płacz i narzekanie Wacuś naganiacz knu....... i der następny naganiacz trzeba było sprzedawać jak były prawie po 50 groszy a teraz ja wam dam po 27 groszy i czekam bo pózniej dam po 20 groszy a pisałem oddawać i nie narzekać ale są dobrzy naganiacze na spadki ''brawo Wy'' a ja czekam .
rowniez kupilem i mam się dobrze..... wszystkie spółki Bio...... idą mocno w górę. Spółki typu ...bud niestety ida do piachu. Ciekawe co na to akcjonariat z Rosji ??? Rosjanie to na razie pozwalają się okradać z kasy ale to tylko do pewnego czasu.
Nie wiem dlaczego, ale zacząłem przychodzić szybko: dziesięć minut i koniec. Nie chcę zmywać pigułek, więc zacząłem stosować tę metodę. Ćwiczenia z masturbatorami pozwoliły mi lepiej poznać moje ciało i nauczyły mnie kontrolować moje podniecenie. Teraz to ja decyduję, kiedy przyjść, a nie mój mózg i ciało. Z łatwością mogę to zrobić przez półtorej godziny!