Na razie to kolejne kwartały na minusie, a potem premiera gry ze społecznością 500 ( słownie pińcet) osób i sprzedaż 10tysięcy sztuk.
A zapasy już wielomilionowe. Hagahahahaga
Robi kółka. Ulicę trzeba zachęcić do oddania i zdołowania kursu. Klasyka.
Tutaj na razie żadnych komunikatów.
Jak w końcu poważny kapitał zacznie tutaj się pojawiać to będzie szybka winda. Wiele powiedzą wyniki Dark Times na Steam Spy. BTW w swoim bełkocie konon też się gubi, bo - nie uwzglednia platform poza steam, - kłapie o 240 krotnie mniejszej sprzedaży - ale to w 4 dni! To dawałoby przychód 25 $ x 10000 = 250k $ czyli 1M pln, czyli zysk za 2019 w 4 dni przy takim ćwiczeniu liczbami. Oczywiście pomijam dla uproszczenia prowizje Steama etc. Ale milion w 4 dni? W ciemno xD
Jak skomentuję? Popatrz w raporty. Gdzie są te przychody, gdzie te zyski,??? Gdzie ta kasa z 10 emisji akcji ??? Powinno być 6-10mln. Zostało 3mln i topnieje.
100 tysięcy sprzedali po 20 -30 zł brutto, czyli zostajeim 1-1.5mln. To dużo jak na koszty po parę baniek rocznie i jedną grę na 2 lata??? Nie, kolego. To bardzo mało. Jankes mówi 16 zyla, ja mówię 5zyka to za dużo za 5 nieudaczników hahahagagaha
Jak tam zaplutek:) ? Podobno sprzedałeś po 21 zeta 100 akcji z hajsu od bociana i vivusa:) nie martw się, w czerwcu otworzą pośredniak! A za pomówienia, obrażanie i wprowadzenie mam nadzieję że wpier...lą ci taką karę, że będziesz musiał wyprowadzić się od starych i kilka lat ciężko i za free pracować na spłatę długów. Myślę, że dla fachowców z CRB znalezienie twoich danych nie było by problemem, masz szczęście bo ciężko pracują na nową częścią DW i nie zajmują się głupotami.
A widzieliscie te ich gierki?
Poziom „Żaneta„
Długo jeszcze poczekamy zanim poprawią poziom tych gierek.
Nie twierdzę że VR to nie przyszłość, ale żeby te gierki jakoś wyglądały to jeszcze trocge czasu minie:((
No cóż taka jest droga w VR tym bardziej że Carbon trzeba pamiętać nie jest producentem robiącym małe gierki tylko duże produkcje ... a co najważniejsze tytuły rozwojowe które później wiele kat przynoszą zysk do firmy