• Takie pytanie czy COVID 19... Autor: ~Roman [31.1.17.*]
    zaraża także światłowody, a jeśli tak to czy je przegryza od środka?

Ta spółka powinna latać w kosmos bo popyt na jej uslugi będzie przeogromny jak się sytuacja utrzyma. I piszę to ja Roman
  • Re: Takie pytanie czy COVID 19... Autor: ~taaaa [77.255.197.*]
    Ludzie sie boja o prace i swoja przyszlosc, boja sie obcego człowieka do domu wpuscic ale Ty mowisz ze beda wydawac pieniadze na zbytki i zapraszac monterów sferanetu do domu.

Taa, jasne.
  • Re: Takie pytanie czy COVID 19... Autor: ~Roman [31.1.17.*]
    Mówię że większość biznesów pracujących z klientem już nie odwracalnie przeniesie swój biznes online, a tam warunkiem sine qua non będzie szybki, stabilny internet światłowodowy.

A szaraczki też z musu będą musieli wszystko, w tym sprawy urzędowe załatwiać online. To nie zbytek, a konieczność a w dłuższej perspektywie oszczędność dla wszystkich. EOT

ROMAN
  • Re: Takie pytanie czy COVID 19... Autor: ~taaa [77.255.193.*]
    Ja sie Ciebie serio pytam - jak wedlug Ciebie teraz wyglada prowadzenie instalacji w domu klienta.

Bo ja wiem jak wyglada. Nie wchodzi sie do domu. Podciaga sie kabel pod dom, klient musi go sobie sam zaciagnac tam gdzie chce i wystawia końcówke celem zaspawania.

Jak myślisz, ile osób się na takie coś teraz zgodzi?
  • Re: Takie pytanie czy COVID 19... Autor: ~miś [178.37.131.*]
    Dnia 2020-03-26 o godz. 11:00 ~Roman napisał(a):
    > zaraża także światłowody, a jeśli tak to czy je przegryza od środka?
    > >
    > > Ta spółka powinna latać w kosmos bo popyt na jej uslugi będzie przeogromny jak się sytuacja utrzyma. I piszę to ja Roman

Ale wiesz że:

"Informujemy również, iż instalacje klienckie zostają wstrzymane od dnia 16.03.2020 do odwołania."
    link

• Re: Takie pytanie czy COVID 19... Autor: ~Roman [31.0.83.*]
    Tego nie wiedziałem :( niemniej uważam to za mocno przesadzone i kwestia tygodni zanim wszystko wróci do normy. Do tego świeżo co mają branżowego inwestora. Dlatego jestem spokojny i dziś na historycznych minimach stałem się akcjonariuszem SFERY :)
  • Re: Takie pytanie czy COVID 19... Autor: ~dareknal [89.70.225.*]
    to akurat bezsprzeczne.. zaraz poluzuja kontakt małego biznesu a takie usługi na stale beda wykazywac skokowy wzrost zainteresowania zreszta podobnie bedzie z pracą w Home Office w niektórych np bankach okazało sie że kilka tysiecy pracowników z jednego tylko banku może tygodniami pracowacw domu.. ile setek a nawet tysięcy firm bedzie ten kanal udrażniac tnąc koszty biurowe. Stabilne i przepustowe Łacza ze swiatem stana się jak lodówka.
[x]
SFERANET 0,00% 4,42 2023-07-07 09:02:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.